Logo hetkontakt.nl/leerdam

De Hobbitstee viert 40-jarig bestaan met feestweek

  •   562 keer gelezen

leerdam • Leerdamse basisschool De Hobbitstee vierde vorige week haar 40-jarig jubileum met een complete feestweek. 

Op maandag werd de week op feestelijke wijze geopend met taart en limonade voor alle kinderen en de ouders. Juf Hannie, dit jaar ook 40 jaar aan de Hobbitstee verbonden, werd verrast met een benoeming tot burgemeester. Na een smakelijke aftrap gaf een goochelaar aan zowel onder- als bovenbouw een wervelende show.

Op dinsdag kwamen zes bussen voorgereden om alle leerlingen, juffen, meesters en hulpouders mee te nemen voor een magische dag in de Efteling. Blije kinderen gingen naar huis naar een zeer geslaagde dag in het sprookjesbos en de andere te gekke attracties.

Woensdagochtend waren de kleuters vrij en genoten de anderen klassen van een knutsel-, dans- en spelletjesochtend.

Op donderdag stonden oud-Hollandse spelletjes op het programma met 's middags een overheerlijke pannenkoekenlunch. Mooi weer, kinderen in klederdracht al koekhappend, klomplopend en bellenblazend zorgden dat ook deze dag bijzonder geslaagd was. In de avond trakteerde Aurora de kinderen en de ouders ook nog op een fantastisch Midzomer concert op het schoolplein.

Op vrijdag was het prachtig weer en dat voorspelde een gezellig slotfeest. Waar de kinderen genoten van frietjes, een ijsje en een echte disco op het schoolplein, stond er voor de ouders een barbecue op het programma. 

Janneke Kok
Redactiecoördinator van Het Kontakt Leerdam en Het Kontakt Vianen
Volg @JannekeKok op twitter >
Elke woensdag het Leerdam per e-mail
Meer berichten