Logo hetkontakt.nl/leerdam
• Nieuw: activiteiten in het steunpunt in Waardenburg.
• Nieuw: activiteiten in het steunpunt in Waardenburg. (Foto: aangeleverd)

Wittenbergzorg organiseert nieuwe activiteiten in Waardenburg

  •   293 keer gelezen

WAARDENBURG • Wittenbergzorg organiseert sinds deze maandag in het steunpunt aan De Vergt 4 in Waardenburg nieuwe activiteiten. In juni gaat het over vogels.

Twee keer per maand kunnen senioren uit Waardenburg en omgeving bij het steunpunt van Wittenbergzorg in Waardenburg terecht voor een gezellige ochtend of middag rondom een specifiek onderwerp. Elke maand staat een ander thema centraal. In juni is het thema 'Aanziet de vogels'. Deelnemers verdiepen zich in de natuur, beluisteren vogelgeluiden en vouwen origamivogels. In juli is het thema 'Toerist in eigen land' en staat de Biesbosch een middag centraal. In augustus gaat het over 'Tuinschatten' en verdiepen deelnemers zich in groentetuin van vroeger en nu. Herkenbare onderwerpen voor zowel mannen als vrouwen, zo denkt Wittenbergzorg.


Ook voor mantelzorgers

De activiteiten van steunpunt Waardenburg zijn niet alleen voor ouderen, ook mantelzorgers zijn welkom. Bovendien kan een oudere samen met zijn of haar partner of mantelzorger naar een activiteit komen. Senioren die geen vervoer hebben, kunnen dit tot één week van tevoren regelen via Wittenbergzorg.

Meer informatie over alle activiteiten is op de website te vinden. Of via de receptie van Wittenbergzorg te bereiken via 0418-594900. Er is ook wekelijks een inloopspreekuur bij het steunpunt: op maandag van 09:00 tot 12:00 uur, op dinsdag van 10:00 tot 12:00 uur en op donderdag van 10:30 tot 11:30 uur.


q www.wittenbergzorg.nl/agenda

Janneke Kok
Redactiecoördinator van Het Kontakt Leerdam en Het Kontakt Vianen
Volg @JannekeKok op twitter >
Elke woensdag het Leerdam per e-mail
Meer berichten
 

HET KONTAKT OP FACEBOOK }