Logo hetkontakt.nl/leerdam
• Bas Verspuy.
• Bas Verspuy.
advertorial

Bas Verspuy Bouwsystemen specialist in duurzaam verbeteren woning

  •   102 keer gelezen

HOOGBLOKLAND • Als gespecialiseerd aannemersbedrijf is Bas Verspuy Bouwsystemen vertrouwd in het duurzaam verbeteren en optimaliseren van uw woning.

Duurzaamheid wordt steeds belangrijker in ons dagelijks leven, de manier waarop we omgaan met milieu, grondstoffen en energie zijn de "voetafdruk" die wij op aarde achterlaten. Deze vormt de basis voor onze kinderen en volgende generaties.

Bas Verspuy vertelt: Wij hebben ruime ervaring in het duurzaam verbeteren van woningen, onder andere op het gebied van hoogwaardig isolerende kozijnen en beglazing. Wij helpen geïnteresseerden graag bij het zorgeloos duurzaam verbeteren van hun woning."

Over de mogelijkheden en producten is Bas duidelijk: "Onze Softline serie kunststof kozijnen zijn uitstekend isolerende kozijnen, in combinatie met trippel glas zijn deze zelfs geschikt voor energie neutraal bouwen. De combinatie met trippel glas zorgt ook bij renovatie in bestaande woningen voor een betere isolatie en meer comfort in uw woning. Uw woning blijft in de zomer lekker koel en in de winter gaat er veel minder energie verloren. Trippel glas helpt bij het dempen van geluid. Dit verbetert het wooncomfort. Naast kunststof kozijnen leveren wij ook houten en aluminium kozijnen met trippel glas; allen hoogwaardig isolerende kozijnen.  De combinatie met trippel glas geeft de beste isolatiewaarde en vermindering van stookkosten."

Bas Verspuy Bouwsystemen draagt hieraan bij met een duurzaamheidsactie: Bij opdracht voor 1 april 2019 trippel glas HR+++ in kunststof kozijnen voor de prijs van HR++ glas. Al snel een besparing van € 60,-/m².

Bezoek de website voor meer informatie of neem contact op voor een offerte op maat.

Welke voetafdruk laat u achter?

Bas Verspuy Bouwsystemen
Hoge Giessen 9a, Hoogblokland
T. 0183-582910
www.verspuybouwsystemen.nl


Bert Bons
Redactiecoördinator van Het Kontakt Alblasserwaard en Klaroen.nl
Volg @Bertbons op twitter >
Elke woensdag het Leerdam per e-mail
Meer berichten