Foto: aangeleverd

Waterpolotoernooi voor basisscholen uit Vijfheerenlanden

  •   47 keer gelezen

VIANEN • Zwemvereniging De Albatros organiseert dinsdag 19 maart haar jaarlijkse schoolwaterpolotoernooi in sportcentrum Helsdingen. Het toernooi is speciaal bedoeld voor kinderen uit de groepen 5 tot en met 8 (deelnemers moeten in bezit zijn van zwemdiploma A). De inschrijving staat open voor alle scholen in de gemeente Vijfheerenlanden.

Bij het schoolwaterpolotoernooi spelen de scholen tegen elkaar met een of meerdere teams. Een team bestaat uit minimaal zes spelers waarvan er vijf spelen. Omdat kinderen zonder waterpoloervaring ook mee kunnen doen, wordt er gespeeld met kleine doeltjes en op kleinere velden. Tevens ligt de spelbegeleider in het water om de kinderen te helpen met de wedstrijd.

De wedstrijden worden gespeeld in sportcentrum Helsdingen in Vianen van 18:30 tot 20:00 uur. Het toernooi wordt dit jaar al weer voor de twaalfde keer georganiseerd door De Albatros. Scholen kunnen de teams tot donderdag 14 februari aanmelden op schooltoernooi@zvalbatros.nl. Via dit e-mailadres is ook meer informatie op te vragen.

Janneke Kok
Redactiecoördinator van Het Kontakt Leerdam en Het Kontakt Vianen
Volg @JannekeKok op twitter >
Elke woensdag het Leerdam per e-mail
Meer berichten
 

HET KONTAKT OP FACEBOOK }