Afbeelding
Foto: Stockfoto

EMTÉ aan Leerdamse Westwal wordt Jumbo

Algemeen 2.898 keer gelezen

LEERDAM • Jumbo opent op woensdag 13 februari de deuren van een nieuwe supermarkt in de omgebouwde EMTÉ-winkel aan de Westwal in Leerdam. De huidige medewerkers van de winkel blijven de vertrouwde gezichten voor het winkelende publiek. Jumbo zegt "het grootste assortiment" te bieden en ook de favoriete producten van EMTÉ-klanten te hebben overgenomen. De feestelijke opening is om 09:00 uur.  
 
De supermarkt aan de Westwal 14 sluit vrijdag 25 januari om 13:00 uur tijdelijk haar deuren, om vanaf woensdag 13 februari verder te gaan als Jumbo winkel. Klanten kunnen van dinsdag 29 januari tot en met zaterdag 9 februari terecht bij een tijdelijk pick up-punt vlakbij de winkel. Bestellen kan via de website van Jumbo. 

Tijdens de opening ontvangen de eerste 150 klanten een mooie bos bloemen en alle klanten die voor een bedrag vanaf 25 euro boodschappen doen, worden getrakteerd op een ambachtelijke appeltaart (geldig tot en met zaterdag 16 februari). Tijdens de verbouwingsperiode kunnen klanten bovendien deelnemen aan een spaaractie voor een Hallo Jumbo-boodschappenpakket. De actie begint in de laatste 2 weken voor de verbouwing en klanten kunnen na de opening van de nieuwe Jumbo winkel nog 6 weken doorsparen. Na de actieperiode wordt een ophaalweekend ingepland, waarbij zij hun spaarpunten kunnen verzilveren en het boodschappenpakket ophalen.

Filiaalmanager Barbara Wagemakers is trots op de vernieuwde winkel. "We zijn van 'groen' naar 'Jumbo geel' gegaan. Onze supermarkt telt nu ruim 1.000 vierkante meter winkelplezier. Met de vertrouwde medewerkers, het grootste assortiment en de laagste prijs zetten wij ons met het hele winkelteam van Jumbo in om klanten de beste food- en winkelbeleving te bieden. Samen met mijn collega's kijk ik ernaar uit om de voormalige klanten van EMTÉ en onze nieuwe klanten te verwelkomen in onze mooie, nieuwe Jumbo winkel." 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

• Cilja Zuyderwijk met haar nieuwe boek 'Jaren van Liefde'.
Nieuw boek van Leerdamse schrijfster Cilja Zuyderwijk uit: 'Al schrijvend krijgen mijn verhalen vorm' Nieuws 20 uur geleden
• Waterloop voor Ethiopië.
Basisschoolleerlingen uit de regio halen 21.000 euro op voor waterfilters in Ethiopië fotoserie 21 uur geleden
• Afrit 27 naar Hagestein is komen weekend afgesloten.
Afrit 27 richting Hagestein op A27 komend weekend afgesloten Nieuws 22 uur geleden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden