• Nick de Gram van DG Auto's.
• Nick de Gram van DG Auto's. Foto: aangeleverd

Geen gladde praatjes bij DG Auto's

Algemeen 1.364 keer gelezen

VUREN • Nick de Gram is met zijn DG Auto's sinds een jaar te vinden op de Industrieweg in Vuren.

Passie voor techniek en met name autotechniek. Voor Nick de Gram is het telkens weer een uitdaging storingen of problemen aan auto's te verhelpen. Met zijn oog voor detail werd hij al jaren ingehuurd bij diverse autobedrijven, maar 2018 was het jaar om eigen klanten te gaan bedienen. In januari vond Nick een mooie locatie voor zijn garage aan de Industrieweg in Vuren. Met 300 m² is de garage voorlopig ruim genoeg om te kunnen groeien. En dat is dan ook zijn ambitie.

Nick is een jonge gedreven ondernemer met als vuistregel: "Geen woorden maar daden". Ofwel: "Geen gladde praatjes, maar kwaliteit voor een eerlijke prijs." Met zijn autobedrijf DG Auto's onderscheidt hij zich door persoonlijk contact, technische kennis en een scherp tarief. Zowel voor particulieren als zakelijke klanten. DG Auto's is niet merkgebonden, Nick heeft veel ervaring met elke middenklasseauto van de laatste 20 jaar. De belangrijkste takken binnen DG Auto's zijn reparaties, onderhoud en banden. Ook apk, airco-service en diagnose zijn veel voorkomende zaken. Reparaties kunnen bestaan uit schades, kapotte onderdelen of storingen. Bij schades gaat het dan met name om het technische schadeherstel zoals ophanging en motorische schade. "Kundig en tijdig onderhoud is van belang, dit beperkt slijtage of kapotte onderdelen aanzienlijk, daarbij voorkom je gevaarlijke situaties in het verkeer en het geeft vertrouwen in je voertuig. Vaak wordt er op banden bespaard, terwijl dit voor een groot deel het rijgedrag en comfort van je auto bepaalt", legt Nick uit. "De banden zijn het enige contactpunt tussen het voertuig en de weg, het bepaald de grip bij alle weersomstandigheden. Ook het bandengeluid, de slijtage en het stuurgedrag kan met de juiste bandenkeuze en goed afgestelde wielgeometrie aanzienlijk verbeteren. Bij DG Auto's merkt u het verschil."

Bij DG Auto's wordt er met de klant meegedacht om de auto in goede conditie te houden. Meer informatie is te verkrijgen via 06-28560780 of op de website. DG Auto's is te vinden aan de Industrieweg 25 in Vuren.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden