Afbeelding
Foto: aangeleverd

Eerste repetitieavond voor kerstmusical in Schoonrewoerd

Algemeen 533 keer gelezen

SCHOONREWOERD • Kinderen uit Schoonrewoerd voeren maandag 24 december de kerstmusical 'Het lege boek' op, de gratis uitvoering is op het Dorpsplein vanaf 16:00 uur. Maandag was was er de eerste gezamenlijke repetitie met spelers, zangers en de muziekgroep. Komende maandagavond is er weer een generale repetitie met deze keer ook het geluid, de kleding en een deel van het decor.

'Het lege boek' begint met een groot boek, de verteller vertelt dat in de boek het kerstverhaal staat, over Maria en Jozef, de keizer, de herders en de engelen en over het kindje Jezus. Hij zou er wel uit willen voorlezen, maar de hoofdpersonen van het kerstverhaal zijn uit het boek weggelopen, omdat er niemand meer is die in dit boek wil lezen. Dan komt er een kind op, die het boek wil lezen, maar ziet dat het boek helemaal leeg is. Het kind gaat daarom op zoek naar de kerstfiguren.

Toeschouwers moeten maandag 24 december wel een eigen stoel meenemen, ook warme kleding en een eventueel fleecedekentje is aan te raden. Er is een collecte om de kosten te dekken. Na afloop is er voor iedereen warme chocolademelk, koffie, thee of limonade. Bij slecht weer wordt de musical opgevoerd in de loods van familie Den Hartog aan de Overheicop 3.

Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden