Afbeelding

Praizy Piano's in Schoonrewoerd; ontmoeting rondom muziek

Algemeen 531 keer gelezen

SCHOONREWOERD • In Schoonrewoerd start op zaterdag 21 april Praizy Piano's. In de schuur bij Wim en Imma van Galen Overboeicop 42 in Schoonrewoerd is een mooie ontmoetingsplaats ingericht rondom christelijke muziek.

Het idee voor Praizy Piano's is ontstaan na een gezellig avondje uit in Scheveningen met een bezoek aan Crazy Piano's. Het concept is simpel: lekker eten en meezingen met bekende popsongs. Iedereen die daar geweest is, weet hoe gezellig het kan zijn om dit met een groepje vrienden te doen.

"Een avond Praizy Piano's betekent ruimte voor gesprekken, lekker eten en drinken, live muziek, samen zingen en delen", laat Femke Kool weten.

Praizy Piano's biedt een gezellig avondje, maar dan met christelijke liederen waarin God aanbeden wordt en waarin je elkaar kan bemoedigen. De band speelt uit de Opwekkingsbundel en Hemelhoog, Iedereen kan zijn of haar lied opgeven. De live-band zal telkens een songlist maken van de opgegeven liederen.

Praizy Piano's is niet aan een specifieke kerk gebonden. Om het niet te massaal te maken, is besloten om voor maximaal 45 personen de gelegenheid te bieden om te kunnen eten (vanaf 18.00 uur). Wie liever alleen komt zingen, is welkom na het diner (ongeveer 20.30 uur).

Voor meer informatie en reserveren zie www.praizypianos.nl.

Bert Bons

Redactiecoördinator van Het Kontakt-Alblasserwaard en Het Kontakt-Klaroen.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Afbeelding
'Eerste geval van mazelen bij een minderjarige binnen de gemeente Vijfheerenlanden geconstateerd' Nieuws 18 apr, 18:46
• Lentefair in Zijderveld.
Geslaagde eerste Lentefair in Zijderveld Nieuws 18 apr, 16:30
• Cilja Zuyderwijk met haar nieuwe boek 'Jaren van Liefde'.
Nieuw boek van Leerdamse schrijfster Cilja Zuyderwijk uit: 'Al schrijvend krijgen mijn verhalen vorm' Nieuws 18 apr, 14:30

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden