Logo hetkontakt.nl/leerdam
• Bij De Paay werd onlangs een kameeltje geboren.
• Bij De Paay werd onlangs een kameeltje geboren.

Kameel geboren bij dierenpark De Paay in Beesd

  •   keer gelezen

BEESD • Bij uilen- en dierenpark De Paay in Beesd is onlangs een kameeltje geboren. Het is niet het enige babynieuws uit Beesd: ook de wallabies en de stekelvarkens hebben kleintjes. En bovendien is het park binnenkort te zien in een RTL4-programma


De kameel is een paar weken terug bevallen van een gezond hengstje. De start voor het ventje was voor de verzorgers een beetje om zorgen over te maken: zijn jonge onervaren moeder schonk de eerste paar dagen niet veel aandacht aan hem. Met veel geduld en aandacht maken moeder en zoon het inmiddels goed. Het kalfje mag nu zelf drinken bij zijn moeder en de twee lopen samen door de stal en het weiland. De Paay zoekt nog wel naar een leuke naam voor de kleine knul, mensen die een leuke suggestie indienen via info@depaay.nl maken kans op vier vrijkaartjes voor het park. Inzenden voor vrijdag 27 mei.

Naast de jonge kangoeroes, die zich uit de buidel wagen, heeft de jonge kea (papegaai uit Nieuw-Zeeland) de nestkast verlaten. Sinds kort is er ook een piepklein stekelvarkentje geboren. De uilen en papegaaien zijn nog aan het broeden. Onlangs werden er in De Paay ook filmopnames gemaakt voor het RTL-programma LifestyleXperience. Het onderwerp voor de uitzending is het verzorgen van dieren in een dierenpark. De uitzending wordt verwacht op zondag 22 mei om 14:20 op RTL4 en de herhaling is op zaterdag 28 mei om 15:10 op RTL5. Dus kijken!

Elke woensdag het nieuws uit Leerdam per e-mail
Meer berichten
CustomHtml_2