Logo hetkontakt.nl/leerdam

TAO Groep in de prijzen op Business Event

  •   keer gelezen

VIANEN • De TAO Groep uit Leerdam heeft maandagavond tijdens het Business Event Vijfheerenlanden de award in de categorie industrie en dienstverlening gewonnen.


De jury noemde de TAO Groep een innovatief bedrijf met een uitstekende organisatie en een modern logistiek proces. De grote betrokkenheid bij de medewerkers en de open oren en ogen van het bedrijf als het gaat om de wensen van de klant werden ook aangehaald. Daarnaast werd de lokale betrokkenheid geroemd. "Deze prijs is een kroon op ons werk, zeker voor alle medewerkers, mijn vrouw en mijn kinderen", zegt Adrie Oosterom enthousiast na afloop. Hij hoopt zijn bedrijf naar de toekomst toe nog verder uit te bouwen. De prijs gaat met het personeel gevierd worden, verzekert Oosterom.

Andere genomineerden in deze categorie waren Multi Beton Vianen en TSL Leerdam.

MKB en detailhandel

Zwijnenburg Mode uit Meerkerk heeft de award in de categorie MKB en detailhandel gewonnen. De jury noemde Eddy, Gerie, Debbie en Jeffrey Zwijnenburg echte rasondernemers die durven te investeren en doelgericht en volhardend te werk gaan.

Daarnaast werd het gebruik van de webshop geroemd, de grote kennis van de klantenkring, het vertrouwen bij leveranciers en de aandacht voor duurzaamheid bij de nieuwbouw. Ook de sociale betrokkenheid werd genoemd, Zwijnenburg Mode schenkt niet verkochte kleding namelijk aan de kerk.

In deze categorie waren ook MVIE uit Leerdam en Traiteurslagerij De Goeij uit Vianen en IJsselstein genomineerd.

Jonge ondernemer/onderneming

Martin Hendericks Uitvaartverzorging uit Vianen heeft de award in de categorie jonge ondernemer/onderneming gewonnen. De jury van het event noemde Martin Hendericks bevlogen, innemend, betrokken en toegankelijk. De manier waarop hij zijn uitvaartonderneming runt wordt gezien als taboedoorbrekend en de jury loofde zijn nieuwe ideeën.

In de categorie jonge ondernemer/onderneming waren ook LRS Solutions BV uit Meerkerk en MindCenter Evenementen Locatie van Jeroen van der Sluis uit Vianen genomineerd.

Het juryoordeel telde voor vijftig procent mee, de andere vijftig procent was in handen van het publiek. De ruim vierhonderd aanwezigen mochten nadat alle drie de bedrijven hun bedrijfsfilm hadden getoond en een pitch hadden gegeven, via sms hun stem uitbrengen. Martin Hendericks Uitvaarverzorging kwam daarop als winnaar uit de bus.

Samen sterker award

De Samen Sterker award van hoofdsponsor Rabobank ging naar Hans en Esther de Goeij van de gelijknamige traiteurslagerij uit Vianen. De bank reikte deze award uit om het belang van samenwerking te benadrukken. Wils van Dam van Rabobank Vijfheerenlanden roemde de vele manieren waarop Hans en Esther de Goeij de samenwerking opzoeken met andere ondernemers, onder andere via de BIZ en de Ondernemersvereniging.

Esther de Goeij was overdonderd door de prijs. “Het is geweldig om te winnen, vooral met iets dat wij eigenlijk heel normaal vinden. Samenwerking en andere ondernemers helpen doen wij gewoon.”

Elke woensdag het nieuws uit Leerdam per e-mail
Meer berichten
CustomHtml_2