Logo hetkontakt.nl/leerdam

Leerdams talent op het podium van GO

  •   keer gelezen

LEERDAM • Tijdens het Open Podium van Stadspodium GO treden zondag 23 februari lokale talenten op. Het wordt een middag vol muziek, toneel/cabaret en poëzie.


Aan het open podium doen verschillende talenten mee, onder andere de 25-jarige Carmen Marissa. Een echte muziekliefhebber die vorig jaar voor het eerst het podium opstapte als zangeres. Ze is meer gedreven dan ooit. Ze heeft haar eerste filmpje online staan op YouTube en ze heeft een eigen artist page op Facebook onder de naam Carmen Marissa. “Het leuke aan zingen is dat je mensen kunt vermaken en een gevoel over kunt brengen.”

Dat is wat de zussen Miranda Keukelaar en Marijke Verhoef ook graag doen. Samen muziek maken is al jaren hun hobby. Ze speelden voornamelijk pop en country covers. In de loop der jaren zijn daar ook wat eigen nummers bij gekomen. Tijdens het open podium spelen de zussen voor het eerst alleen eigen materiaal.

Theater

De 20-jarige Robin de Jongh uit Heukelum is vaak in GO te vinden bij theatergroep La Troupe. Toneelspelen en comedy zijn dan ook zijn passies. De afgelopen vijf jaar deed hij mee aan verschillende theaterproducties op het gebied van straattheater, toneel, musical en improvisatie. “Het leukst vind ik het om mensen te entertainen en ze een leuke tijd te geven”, vertelt Robin. Hij wil daar zondag in GO ook voor zorgen.

Poëzie

Erik Lelieveld zal het publiek verrassen met poëzie. Hij schrijft al sinds 1978 met een ijzeren discipline en werkt associatief, als in een trance. “Ik schrijf zonder dat ik een mededeling, melding, boodschap of verhaal heb. Dat doe ik in een heel eigen taal en ik schrijf in al die jaren altijd in een ‘proces’”, vertelt Erik. Zo heeft hij een periode gewerkt vanuit het idee: verbrijzel de tafel der gewoonte. “Dus wat ik gisteren schreef kon de dag daarop absoluut niet meer.” Optreden doet hij niet vaak. “Want ik ben erg mensenschuw. Echter, te podium heb ik geen angst. Op het podium ben je alleen en daar houd ik van, en ik weet: mijn poëzie is goed genoeg.”

Praktische informatie

Het open podium van Stadspodium GO begint zondag 23 februari om 14:00 uur. Ieder talent treedt maximaal twintig minuten op. Entree: 5,00 euro. Het theater is te vinden aan het Dr. C. Voogdplein 90 te Leerdam. Meer informatie: www.go-leerdam.nl.

Elke woensdag het nieuws uit Leerdam per e-mail
Meer berichten
CustomHtml_2