Logo hetkontakt.nl/leerdam

Lingesteyn krijgt intern tv-systeem

  •   keer gelezen

LEERDAM • De Stichting Vrienden van Lingesteyn heeft vorige week het nieuwe interne TV systeem overgedragen aan de directie van Verpleeghuis Lingesteyn.


Dat gebeurde in het bijzijn van de sponsoren Rabobank Vijfheerenlanden, de Rotary Club Leerdam, de Lions Club Leerdam, het Bert van Voorden Fonds, de Kringloopwinkel en de Hervormde Kerk uit Hei en Boeicop.

Via dit systeem kunnen de bewoners 24 uur per dag  op de hoogte blijven van alle activiteiten die plaatsvinden in Lingesteyn. Er worden mededelingen over Lingesteyn geplaatst,  er staat een camera op de Linge gericht en de bewoners kunnen meegenieten van alles wat er op het water gebeurt.

Festiviteiten

Ook is het mogelijk interne festiviteiten op te nemen en uit te zenden. Binnenkort zijn ook de kerkdiensten live te volgen via de televisie. Lingesteyn is nog  op zoek naar één of twee vrijwilligers die het leuk vinden dit systeem te beheren in samenwerking met drie beheerders van Rivas. Belangstellenden kunnen zich melden bij c.wilschut@rivas.nl.

okter Muller van de ‘Vrienden’ kondigde in zijn speech het volgende project aan: een sportclub of bewegingskamer voor de tijdelijke en permanente bewoners van Lingesteyn. 

Ook werd de knuffel Steyntje gepresenteerd, die te koop zal zijn in de Rivas winkel. De opbrengst komt ten goede aan de bewoners van Lingesteyn. Deze prachtige knuffel is in samenwerking met en door medewerkers van Pand 18 gemaakt.

Elke woensdag het nieuws uit Leerdam per e-mail
Meer berichten
CustomHtml_2
 

Agenda

Organiseert u een evenement?
Laat het ons weten!

Klik hier