Logo hetkontakt.nl/leerdam

Tweede open podium in GO

  •   keer gelezen

LEERDAM • Het podium van GO staat op zondag 1 maart helemaal ter beschikking van lokaal en regionaal talent. Zij kunnen in het Leerdamse stadspodium hun kunsten vertonen voor een breed publiek.


Iedereen vanaf zestien jaar kan meedoen. In aanmerking komen kandidaten die zich bezighouden met podiumkunsten, zoals dans, zang, poëzie, muziek goochelen etcetera. Ook multimedia, zoals korte film of documentaires, krijgen een plek op het open podium.

De eerste inschrijvingen zijn al binnen. Er komt een klassiek pianist, een verhalenverteller en een comedyact. Daarnaast is er nog plaats voor maximaal vier acts.

GO heeft professionele apparatuur en begeleiding. Kandidaten worden na bevestiging van hun inschrijving uitgenodigd om een gezamenlijke proefrepetitie te houden om zoveel mogelijk details zoals licht en geluid vooraf door te nemen en te checken.

Aan de deelname zijn geen kosten verbonden. Voor de entree vraagt  de organisatie een vrijwillige bijdrage. Het open podium start 1 maart om 14:00 uur, in GO. 

Aanmelden voor 15 februari bij Cora Overbeek-van den Wijngaard (0345-616886 of cenawijngaard@gmail.com).

Elke woensdag het nieuws uit Leerdam per e-mail
Meer berichten
CustomHtml_2