Logo hetkontakt.nl/leerdam
Foto: Stockfoto

PLUS Beste Supermarkt

  •   keer gelezen

LEERDAM • PLUS is door onderzoeksbureau GfK uitgeroepen tot beste landelijke supermarkt van Nederland. PLUS kreeg gemiddeld een 7,74.


In het jaarlijkse Zomerrapport 2021 is PLUS overall als beste beoordeeld op de mix van prijs, kwaliteit, assortiment, klantvriendelijkheid en uitstraling. Uitschieters daarbij zijn onder andere de vriendelijkheid van het personeel, de beschikbaarheid van de producten en de winkeluitstraling.

Henk Teeuw, ondernemer PLUS Teeuw in Leerdam: “Dit is voor ons dé prijs om te winnen, omdat het gaat over het totaalbeeld wat klanten van PLUS hebben. We zijn hier bijzonder trots op. Dit is echt een kroon op het harde werk van ons allemaal. Uiteraard bedanken we onze klanten, voor hun vertrouwen en voor de prachtige cijfers die ze ons gegeven hebben.”

Onafhankelijk onderzoeksbureau GfK meet twee keer per jaar de klanttevredenheid van de Nederlandse supermarkten. Eigen klanten beoordelen de formule op negen verschillende aspecten: Lage prijzen, Aanbiedingen, Versafdelingen, Kwaliteit, Voorraad, Breedte assortiment, Personeel, Winkelgemak en Winkeluitstraling.

Marjo van Andel
Eindredacteur Het Kontakt Leerdam en Vianen
Volg @MarjovAndel op twitter >
CustomHtml_2
 

Agenda

Organiseert u een evenement?
Laat het ons weten!

Klik hier