Logo hetkontakt.nl/leerdam
Foto: 123RF.com
ingezonden mededeling

Vier tips voor een leuk cadeau voor je broer

  •   keer gelezen

Je broer is binnenkort jarig en je hebt nog geen cadeau. Dat is toch wel reden voor lichte paniek.


Gelukkig zijn er verschillende winkels waar je leuke, originele cadeaus voor mannen kunt kopen, zoals HUMK. Wil je een paar tips voor een leuk cadeau voor je broer? Hieronder geven wij je wat hints.

Voor de liefhebber van drank en eten
Liefde gaat door de maag, wil je dus je broer blij maken met een leuk cadeau, dan is iets te eten of drinken helemaal geen gek idee.

Is je broer bijvoorbeeld gek op koken? Koop dan een speciale olie, of zout voor hem. Natuurlijk kun je hem ook uitrusten met bijvoorbeeld een nieuw schort of een messenblok met professionele koksmessen.

Is je broer minder van het koken, maar houd hij wel van een lekker hapje of drankje? Een mooie borrelplank is dan ook altijd een leuk idee. 

Verder zijn er natuurlijk enorm veel soorten drank die je hem kunt geven. Geef hem bijvoorbeeld een gepersonaliseerde fles whisky, of een fles met gin snippers, zodat hij zijn eigen gin kan maken. Leuke cocktailsets, een bierpakket, het zijn allemaal toffe ideeën om cadeau te doen. 

Is je broer niet zo van de alcohol? Denk dan aan een thee of koffie pakket!

Een horloge
Een horloge is vaak dé manier voor een man om zijn stijl te laten zien. Het is dan ook enorm leuk om een horloge cadeau te geven aan je broer. Dat kan echter ook lastig zijn, want het is wel belangrijk dat je de stijl van je broer goed kent.

Weet je niet zeker wat hij mooi vind? Zorg er dan voor dat je het horloge koopt en dat hij het later eventueel nog in kan ruilen. Of neem hem simpelweg mee en laat het hem zelf uitkiezen. 

Een toffe gadget
Stiekem zijn alle mannen wel een klein beetje gek op leuke gadgets en mooie technologische speeltjes. Je broer is daar vast geen uitzondering op.

Er zijn behoorlijk wat gadgets te vinden, sterker nog, je kunt het zo gek niet verzinnen, of je kunt het al kopen. Zoek je een leuke gadget voor je broer? Denk dan aan iets simpels, zoals een sleutelhanger met kabelorganizer.

Je kunt ook wat grootser uitpakken. Zo kun je bijvoorbeeld een mooie koptelefoon, of een draagbare speaker kopen. Tegenwoordig zijn platenspelers ook enorm in, misschien vind je broer het wel gaaf om ook zo’n ding te hebben. 

Wil je wel graag een platenspeler met een ouderwetse look, maar met de muziek van nu? Er zijn verschillende boxen te koop die eruit zien als een platenspeler, maar die je gewoon aan kunt sluiten aan je telefoon.

Baardverzorging
Dit cadeau is natuurlijk alleen leuk voor mannen met een baard. Tegenwoordig zijn baarden echter erg populair en het zou dan ook heel goed kunnen dat je broer ook een baard heeft.

Er zijn enorm veel verschillende oliën, lotions, crèmes en zeepjes voor de baard. Daarbij zijn er ook hele scheersets of verzorgingssets te kopen.

CustomHtml_2
 

Agenda

Organiseert u een evenement?
Laat het ons weten!

Klik hier