Logo hetkontakt.nl/leerdam
<p>V.l.n.r. Yvonne Schubad (SKCN), Henk van ’t Pad (rvt SKCN), Mieke van der Linden (SKV), Edouard Buning (rvt SKV).</p>

V.l.n.r. Yvonne Schubad (SKCN), Henk van ’t Pad (rvt SKCN), Mieke van der Linden (SKV), Edouard Buning (rvt SKV).

(Foto: Aangeleverd)

SKCN Leerdam en SKV Vianen bundelen krachten

  •   keer gelezen

LEERDAM/ VIANEN • Samen de toekomst in als één maatschappelijke kinderopvangorganisatie. Met dit doel voor ogen tekenden Yvonne Schubad, directeur-bestuur SKCN uit Leerdam en Mieke van der Linden, directeur-bestuurder a.i. SKV uit Vianen op 12 juli vol overtuiging de intentieverklaring.


Het vanzelfsprekende uitgangspunt bij de beoogde fusie is dat de kwaliteit van de opvang én de maatschappelijke betrokkenheid van de organisaties binnen Vijfheerenlanden en de kernen daaromheen gewaarborgd blijft.

De voorzitters van de raden van toezicht Edouard Buning (rvt SKV) en Henk van ’t Pad (rvt SKCN) hebben met hun medeondertekening laten zien dat zij deze stap van harte ondersteunen. 

Ook de beide ondernemingsraden hebben positief geadviseerd over het voornemen om SKV en SKCN te laten fuseren tot een nieuwe kinderopvangorganisatie.

De komende periode onderzoeken SKCN en SKV wat nodig is om tot een stabiele en professionele nieuwe kinderopvangorganisatie te komen. Waarna in het najaar 2021 het definitieve besluit over de fusie wordt genomen.

CustomHtml_2
 

Agenda

Organiseert u een evenement?
Laat het ons weten!

Klik hier