Logo hetkontakt.nl/leerdam
Foto: Jeroen Danz

Aanmelden Multisportgroep Leerdam, voor kinderen met beperking, nog mogelijk

  •   keer gelezen

LEERDAM • Kinderen die vanwege een beperking, stoornis of andere problematiek niet goed mee kunnen komen met regulier aanbod, kunnen vanaf juni door middel van de multisportgroep ontdekken wat bij hen past.


Om van start te kunnen gaan zijn de initiatiefnemers, waaronder Team Sportservice provincie Utrecht en SamenDoen Leerdam, op zoek naar jonge enthousiastelingen. 

Nog geen passende sport gevonden? Dan is deze multisportgroep echt iets voor jou! Maak op een leuke manier, in een gezellig groepje, kennis met verschillende sporten. 

De multisportgroep biedt de mogelijkheid om het sporten en bewegen in de eigen omgeving te ontdekken en in een veilige omgeving sociale contacten op te doen. Het aanbod wordt afgestemd op de deelnemers door een enthousiaste groep trainers en vrijwilligers.

Kinderen en jongeren in de leeftijd van 6 tot en met 17 jaar kunnen eerst vier gratis proeflessen volgen. Deze worden aangeboden op maandag 21 juni, 28 juni, 5 juli en 12 juli van 18:00 tot 19:00 uur. 

De bedoeling is om, bij voldoende animo, een vaste multisportgroep op te starten in Leerdam. De kinderen en jongeren kunnen hier dan wekelijks of eenmaal in de twee weken terecht. 

Aanmelden voor de multisportgroep kan bij Cynthia van de Water, buurtsportcoach van SamenDoen Leerdam, via cvdwater@samendoen.expert of 06-19618967. Na aanmelding volgt een officieel inschrijfformulier en neemt een trainer contact op om af te stemmen wat de mogelijkheden zijn.

Elke woensdag het nieuws uit Leerdam per e-mail
Meer berichten
CustomHtml_2