Logo hetkontakt.nl/leerdam
<p>Foto ter illustratie.</p>

Foto ter illustratie.

(Foto: Stockfoto)

Extra informatieavond voor gemeenteraad West Betuwe

  •   keer gelezen

WEST BETUWE • Op woensdagavond 16 juni is een extra informatieavond gepland voor de gemeenteraad van de gemeente West Betuwe. De avond is gericht op de stand van zaken en het vervolg van het project MIRT A2 Deil-Vught. 

Het project gaat over de verbetering van de doorstroming en de verkeersveiligheid op de A2. Tijdens de informatiebijeenkomst deelt het Programma A2 Deil-Vught de stand van zaken in het project en het proces voor het komende halfjaar.

MIRT A2 Deil-Vught
Het project MIRT A2 Deil-Vught loopt al langere tijd. Er zijn maatregelen nodig om de doorstroming en verkeersveiligheid op deze weg te verbeteren. Hiervoor zijn verschillende oplossingen onderzocht. Uiteindelijk stelde het Programma A2 Deil-Vught een maatregelenpakket samen om de problemen op de A2 aan te pakken.

Meepraten
De raad nodigt inwoners en ondernemers uit om mee te luisteren en praten. Aanmelden kan via griffie@westbetuwe.nl. De bijeenkomst is digitaal en begint om 20.00 uur. De complete agenda en de stukken zijn terug te vinden op www.gemeenteraad.westbetuwe.nl.

Elke woensdag het nieuws uit Leerdam per e-mail
Meer berichten
CustomHtml_2
 

Agenda

Organiseert u een evenement?
Laat het ons weten!

Klik hier