Logo hetkontakt.nl/leerdam

Open dag Hospice Vijfheerenlanden

  •   keer gelezen

VIJFHEERENLANDEN • Hospice Vijfheerenlanden is op zoek naar vrijwilligers ter aanvulling van het team.


Werken in een hospice is dankbaar werk, dat veel voldoening geeft, zo geven de vrijwilligers die er nu actief zijn aan. Vrijwilligers in het hospice hebben een belangrijke rol bij het begeleiden van gasten die in hun laatste levensfase verkeren. 

Vrijwilligers vormen een onmisbare schakel tussen de gasten, hun naasten en de professionals. Als gastheer of gastvrouw zorgen vrijwilligers voor een huiselijke sfeer waarbij het bieden van ‘aandacht en warmte’ sleutelwoorden zijn. De professionele zorg wordt verleend door medewerkers van de thuiszorg. 

Hospice Vijfheerenlanden biedt een gedegen introductiecursus, een inwerkprogramma en begeleiding. Er wordt gewerkt met diensten van vier uur, in te delen naar eigen wens.

Iedereen die meer wil weten over het vrijwilligerswerk is van harte welkom op zaterdag 12 juni van 14:00 uur tot 16:30 uur in Hospice Vijheerenlanden aan de Ruinkamp 14 Vianen. In verband met de coronamaatregelen wordt bezoekers gevraagd zich aan te melden bij coördinator Deane Pannekoek, via 06-37543844 of info@hospicevijfheerenlanden.nl.

Op de website van het hospice staat meer informatie en er is ook een filmpje te vinden met interviews van een aantal van de vrijwilligers.

CustomHtml_2
 

Agenda

Organiseert u een evenement?
Laat het ons weten!

Klik hier