Logo hetkontakt.nl/leerdam
Foto: Stockfoto 123RF

Samen met PLUS Teeuw Leerdam je favoriete club of vereniging ondersteunen

  •   keer gelezen

LEERDAM • PLUS Teeuw staat midden in de maatschappij en levert graag een positieve bijdrage aan de samenleving. Niet voor niets is PLUS voor de zevende keer op rij uitgeroepen tot Meest Verantwoorde Supermarkt. 


PLUS vindt het dan ook belangrijk de lokale gemeenschap te ondersteunen. Na een jaar vol maatregelen en beperkingen houdt PLUS Teeuw dit najaar een sympathieke spaaractie waarmee de supermarkt het verenigingsleven in Leerdam een steuntje in de rug wil geven. Clubs en verenigingen kunnen zich hiervoor aanmelden bij PLUS Teeuw. 

Van zondag 5 september tot en met zaterdag 13 november kunnen klanten van PLUS Teeuw sponsorpunten sparen voor geselecteerde clubs en verenigingen in hun buurt. Hoe meer sponsorpunten een club of vereniging verzamelt, hoe meer euro’s hun club of vereniging ontvangt. De deelnemende clubs en verenigingen mogen het bedrag dat door klanten bij elkaar gespaard is, naar eigen inzicht besteden. Denk bijvoorbeeld aan de aanschaf van materialen, onderhoud van het clubhuis of een activiteit voor de leden. 

Clubs of verenigingen die willen meedoen met deze PLUS spaaractie kunnen zich tot 25 juni 2021 aanmelden bij PLUS Teeuw of via henk.teeuw@plus.nl.

Elke woensdag het nieuws uit Leerdam per e-mail
Meer berichten
CustomHtml_2
 

Agenda

Organiseert u een evenement?
Laat het ons weten!

Klik hier