Logo hetkontakt.nl/leerdam
Foto: Stockfoto

BSO Wijs! wil van start in Leerdam

  •   keer gelezen

LEERDAM • Niet lang geleden kwam de vraag van een ouder of BSO Wijs! een locatie wilde starten in Leerdam. Omdat de organisatie altijd nieuwsgierig is naar nieuwe mogelijkheden, en graag bouwt aan de BSO van ‘binnenuit’, werd dit verzoek serieus onderzocht.


Inmiddels zijn er voor geïnteresseerde ouders twee online informatie avonden geweest en BSO Wijs! is blij verrast dat er zoveel belangstelling is. De voorinschrijving is inmiddels gestart. Dus, ouders die interesse hebben in een buiten BSO voor hun kind, kunnen zich alvast vrijblijvend aanmelden.

Als het slecht weer is, wordt het spelen binnen voortgezet in een zogeheten schuillocatie. Vanaf deze locatie kunnen de kinderen ook worden opgehaald aan het einde van de dag. BSO Wijs! is op dit moment op zoek naar een geschikte plek die én voldoende binnenruimte heeft, maar ook een uitdagende buitenruimte heeft. 

Wanneer een schuillocatie gerealiseerd is, BSO Wijs! Leerdam geregistreerd is bij het LRKP en als er voldoende kinderen zijn aangemeld, dan is alles klaar om open te gaan. Dit zou mogelijk al vanaf september kunnen of na de herfstvakantie.

In principe is BSO Wijs! open op maandag, dinsdag en donderdag. Het is nog niet bekend langs welke scholen in Leerdam er gegaan wordt om kinderen op te halen, dat hangt af van de aanmeldingen. 

Meer informatie: info@bsowijs.nl of kijk op www.bsowijs.nl/locaties/leerdam.

Elke woensdag het nieuws uit Leerdam per e-mail
Meer berichten
CustomHtml_2
 

Agenda

Organiseert u een evenement?
Laat het ons weten!

Klik hier