Logo hetkontakt.nl/leerdam
Foto: nl.123rf.com
ingezonden mededeling

Hoe zorg je voor een snelle en betrouwbare internetverbinding?

  •   keer gelezen

Internet is onmisbaar geworden in ons leven. Overal waar we komen is er een internetverbinding beschikbaar, via kabel, wifi of 4G. We blijven met z’n allen altijd verbonden en maken dagelijks intensief gebruik van internet voor veel verschillende activiteiten.


Ook veel bedrijven kunnen vaak geen seconde meer zonder internet. Natuurlijk de website, maar ook alle systemen en randapparatuur zoals een kassa kan niet meer optimaal functioneren zonder verbinding met het internet. Daarom wil je ook voor je zakelijk internet altijd een stabiele en snelle verbinding regelen.

Glasvezel de snelste en meest betrouwbare verbinding
Voor de meest stabiele internetverbinding kan je het beste glasvezel gebruiken. Ook voor zakelijke netwerken is glasvezel beschikbaar op diverse plekken in Nederland.

Is er bij jouw zaak in de buurt nog geen glasvezel aangelegd, maar wil je toch graag voor de snelste verbinding gaan? Via NDIX kan er gezorgd worden voor een glasvezel installatie op jouw locatie. NDIX legt het glasvezel aan op locaties waar het nog niet beschikbaar is. 

Met glasvezel ben je klaar voor de toekomst van jouw zaak. Met hoge snelheden is het eenvoudig om je systemen en applicaties op te schalen naar prestaties die passen bij jouw ambities als ondernemer. Want door de onbeperkte bandbreedte kan het internet ongekende snelheden bereiken.

Altijd aan netwerk
Met een verbinding via glasvezel ben je verzekerd van optimale beschikbaarheid van een internet verbinding.

]Breedband.nl zorgt voor een snel en stabiel netwerk met 99,9% beschikbaarheid. Breedband levert het internet via het betrouwbare netwerk van NDIX. Zo ben je als ondernemer altijd bereikbaar en kunnen je systemen non-stop doorgaan. Met 24/7 support en snelle en persoonlijke service is er altijd iemand beschikbaar om eventuele problemen en uitdagingen te verhelpen zodat je nooit offline bent. 

Mocht er onverhoopt toch een storing plaatsvinden, dan wordt deze opgelost voordat je het zelf doorhebt. Dat is de service en zekerheid die je krijgt via Breedband.nl.

Ongekend hoge snelheden
Met een glasvezelverbinding ben je in staat om hoge internetsnelheden te bereiken. Zo hoef je nooit lang te wachten tot je een groot bestand hebt geüpload. Ook download je grote sets data en rapporten in een mum van tijd.

Met glasvezel heb je de meest stabiele en snelste verbinding die er op dit moment beschikbaar is. Een eigen netwerk zonder verstoringen van externe factoren in de buurt. 

Check snel of glasvezel beschikbaar is voor jouw locatie en zorg dat jouw bedrijf altijd online blijft en door kan gaan. Laat je niet langer afstoppen door traag en instabiel internet en stap op de digitale snelweg via een goede glasvezelverbinding.

Elke woensdag het nieuws uit Leerdam per e-mail
Meer berichten
CustomHtml_2
 

Agenda

Organiseert u een evenement?
Laat het ons weten!

Klik hier