Logo hetkontakt.nl/leerdam
• Eindelijk heeft Jenneke haar eigen snackmobiel.
• Eindelijk heeft Jenneke haar eigen snackmobiel. (Foto: Mimi van Rossem)

Jenneke uit Leerdam krijgt snackmobiel cadeau

  •   keer gelezen

LEERDAM • Als je 50 jaar wordt, kan het gebeuren dat je iets bijzonders krijgt voor je verjaardag. Maar een eigen snackmobiel dat staat toch niet altijd bovenaan het cadeaulijstje.


Toch is dit nu precies wat Jenneke van Maanen uit Leerdam op haar vijftigste verjaardag kreeg: een eigen snackmobiel. Hiermee kwam haar droom om bezig te kunnen zijn met kleinschalige horeca uit. 

Sinds vorige week rijdt Van Maanen iedere week met haar Jenneke’s snackmobiel naar Asperen, Heukelum en Kedichem om daar haar frites en snacks te verkopen. 

Van Maanen heeft, doordat zij jaren heeft gewerkt bij Lucky’s Lekkers en bij Koen Meijer die de zaak van Eef en Ien Walter aan de Nieuwstraat overnam, al de nodige ervaring met het bakken van frites en snacks opgedaan. In haar snackmobiel verkoopt Jenneke naast frites achttien soorten snacks.

Waar staat Jenneke?
Jenneke’s Snackmobiel staat iedere woensdag van 16:30 tot 20:00 uur in Heukelum op het van Leyenburgplein tegenover de Coop Supermarkt, iedere donderdag van 16:30 tot 19:30 uur op het Dr. Scheffershof in Kedichem en op vrijdag van 16:30 tot 19:30 uur op het Raadhuisplein in Asperen.

Sinds deze week staat Jenneke ook iedere vrijdag tussen 11:30 en 14:00 uur met haar snackmobiel op het terrein van Burdie vloertechniek aan de Techniekweg 23 in Leerdam (naast houthandel Van der Leede op het Industrieterrein).

Mimi van Rossem,
Freelance-redacteur Het Kontakt Leerdam en Het Kontakt Vianen
Volg @HerminevanRosse op twitter >
Elke woensdag het nieuws uit Leerdam per e-mail
Meer berichten
CustomHtml_2
 

Agenda

Organiseert u een evenement?
Laat het ons weten!

Klik hier