Logo hetkontakt.nl/leerdam
Foto: Conrad van der Meijs

Tweede online bingo door supportersvereniging LRC Leerdam

  •   keer gelezen

LEERDAM • Supportersvereniging Door Weer en Wind, van LRC Leerdam, wil in deze tijd toch graag activiteiten blijven organiseren voor leden en niet-leden. Daarom wordt er op vrijdag 21 mei vanaf 19:00 uur de tweede Online Geld Bingo gehouden.


Net als bij de vorige online bingo kunnen bingoboekjes besteld worden via een online bestelformulier. Dit formulier is terug te vinden op de website van LRC Leerdam: www.vvlrc.nl

Op het formulier is alleen de keuze uit één of twee bingoboekjes. Wie meer boekjes wil, of ook voor andere deelnemers boekjes wil bestellen, moet het formulier meerdere keren invullen en verzenden. Bestellen kan tot zaterdag 15 mei. 

Er worden acht ronden gedraaid met in elke ronde drie prijzen. In elke ‘normale’ ronde wordt er in totaal 50 euro aan prijzengeld uitgekeerd (€ 10,-/ € 15,-/ € 25,-) , in ronde vier worden de prijzen verdubbeld (€ 20,-/ € 30,-/ € 50,-)  en in ronde acht wordt er gespeeld om de hoofprijs van 150 euro voor een volle kaart (€ 20,-/ € 30,-/ € 150,-) . De prijzen worden verhoogd naarmate er meer deelnemers zijn.

Nadat het formulier is ingestuurd, ontvangen deelnemers een bevestiging van de bestelling en later een tikkie of een betaalverzoek om het inleggeld te incasseren. 

In de week voor de bingo worden de bingoboekjes per mail verstuurd of, tegen een vergoeding, thuis bezorgd (alleen in Leerdam en omliggende dorpen).

De Online Bingo begint op 21 mei om 19:00 uur en is te volgen door middel van een link die deelnemers van te voren per mail ontvangen.

Elke woensdag het nieuws uit Leerdam per e-mail
Meer berichten
CustomHtml_2
 

Agenda

Organiseert u een evenement?
Laat het ons weten!

Klik hier