Logo hetkontakt.nl/leerdam
<p>&bull; Look Boden overhandigt wethouder Van Stappershoef het eerste exemplaar.</p>

• Look Boden overhandigt wethouder Van Stappershoef het eerste exemplaar.

(Foto: Aangeleverd)

Eerste toeristische waardebonnenboekje West Betuwe voor wethouder Van Stappershoef

  •   keer gelezen

WEST BETUWE • Ondernemersplatform Recreatie & Toerisme West Betuwe heeft een waardebonnenboekje ‘Beleef het in West Betuwe’ laten drukken. Dat gebeurde in een oplage van 25.000 exemplaren.  


Het eerste exemplaar werd donderdag aangeboden door Look Boden van Camping Felis Hoeve in Acquoy aangeboden aan wethouder Rutger van Stappershoef. Look Boden is tevens lid van de werkgroep Toeristisch West Betuwe die het boekje samenstelde.

Door middel van het boekje worden toeristen ideeën aan de hand gedaan voor het bezoeken van bijzondere locaties in West Betuwe, het bieden van een bijzondere beleving en adressen voor het kopen van mooie streekproducten. Het waardebonnenboekje bevat tal van waardebonnen waarmee de toerist korting krijgt of een bijzonder aanbod op locatie. De waardebonnen in het boekje zijn geldig tot en met 31 december 2021.

Stappershoef is enthousiast: “Onze recreatieve parels worden met dit waardebonnenboekje mooi samengebracht, waarbij lokale recreatieve ondernemers naar elkaar verwijzen. Complimenten aan de werkgroep die dit heeft gerealiseerd! Een volgende stap binnen dit succesvolle samenwerkingsinitiatief is om arrangementen samen te stellen, ook gekoppeld aan ons bijzondere culturele aanbod en de recreatieve routes in West Betuwe, aldus Van Stappershoef.”

Dick Aanen
Redacteur van Het Kontakt editie Leerdam en Het Kontakt editie Vianen.
Volg @DickAanen op twitter >
Elke woensdag het nieuws uit Leerdam per e-mail
Meer berichten
CustomHtml_2
 

Agenda

Organiseert u een evenement?
Laat het ons weten!

Klik hier