Logo hetkontakt.nl/leerdam

Pasar Malam in Leerdam ook dit jaar afgelast

  •   keer gelezen

LEERDAM • De Pasar Malam in Leerdam, die zaterdag 10 juli gehouden zou worden, gaat ook dit jaar niet door. Ook vorig jaar kon het evenement vanwege de coronamaatregelen niet doorgaan.


“Namens Stichting Masa Depan dragen we een grote verantwoordelijkheid, gezien de Pasar Malam is uitgegroeid tot een evenement wat steeds meer bezoekers trekt”, zo is te lezen op de website van de organisatie. 

“De beslissing om het feestelijke festijn te annuleren vinden we als organisatie moeilijk, maar noodzakelijk. Dit besluit valt ons enorm zwaar. Echter, de veiligheid van de ouderen, wijkbewoners, bezoekers, exposanten, artiesten en vrijwilligers heeft onze hoogste prioriteit! We dragen een grote verantwoordelijkheid gezien de populariteit en de drukte. En het wordt ook nog midden in de Ambonese wijk van Leerdam georganiseerd. Wij kunnen géén risico nemen!”

Digitaal
Jaarlijks trekt de markt, dit jaar zou de negende editie zijn, met eten, drinken, muziek en vertier enorm veel mensen. De kramen staan verspreid over de diverse straten zoals de Beukstraat, Tamarindeplein en de Wilgstraat.

Stichting Masa Depan denkt erover na om op een kleinschalige manier via een digitaal kanaal de Pasar Malam in juli te vieren.

“Volgend jaar bestaat de Pasar Malam in Leerdam tien jaar, dit kunnen we niet zomaar voorbij laten gaan. Op zaterdag 9 juli 2022 is de wens om dit uitbundig te vieren.”

Meer informatie is ook te vinden op Facebook en Instagram, Stichting Masa Depan Leerdam.


Elke woensdag het nieuws uit Leerdam per e-mail
Meer berichten
CustomHtml_2
 

Agenda

Organiseert u een evenement?
Laat het ons weten!

Klik hier