Logo hetkontakt.nl/leerdam
<p>• Zoals het was in 2019. Hopelijk in 2022 weer.</p>

• Zoals het was in 2019. Hopelijk in 2022 weer.

(Foto: Wim de Bruijne)

Avondvierdaagse Haaften via eRoutes

  •   keer gelezen

HAAFTEN • Nog een jaar zonder avond4daagse is voor de organisatie in Haaften ondenkbaar. Vandaar dat in 2021 gekozen wordt voor een bijzondere editie. Vanwege de coronamaatregelen wordt gekozen voor eRoutes.


Tussen 1 mei en 30 juni kunnen inwoners van Haaften, Hellouw, Herwijnen, Tuil en Waardenburg volledig coronaproof hun eigen avond4daagse lopen. Avond4daagse Haaften werkt voor deze bijzondere editie samen met de Koninklijke Wandel Bond Nederland en eRoutes. 

De wandelaars lopen met een speciale app hun eigen route op een zelfgekozen moment. Zo wordt drukte en groepsvorming voorkomen. Na afloop wacht de deelnemers wél de officiële Avond4daagse-medaille.

Binnen twee weken
Na inschrijving kunnen de wandelaars gebruikmaken van de avond4daagse module in de app eRoutes. De app houdt bij waar en hoeveel een wandelaar gelopen heeft. De vier dagen hoeven niet aaneengesloten gelopen te worden. Ook mag er overdag of in het weekend gewandeld worden. Wel moeten de routes binnen twee weken worden afgelegd.

Zwerfafval opruimen
In samenwerking met Nederland Schoon kunnen wandelaars onderweg zwerfafval opruimen. Hiervoor zijn speciale afvalzakken beschikbaar gesteld. Het opgehaalde vuil kan ingeleverd worden op het adres Pauwenkamp 31 in Haaften.

Inschrijven
Inschrijven voor de Avond4daagse Haaften kan via: www.eroutes.nl/nl/avond4daagse/haaften.. Meedoen kost 6,50 euro. Er kan gekozen worden uit de afstanden 2.5, 5 en 10 kilometer. Wandelaars ontvangen hun medaille na 30 juni.

Elke woensdag het nieuws uit Leerdam per e-mail
Meer berichten
CustomHtml_2
 

Agenda

Organiseert u een evenement?
Laat het ons weten!

Klik hier