Logo hetkontakt.nl/leerdam
Foto:

Oliebollen- en puddingbroodjes-actie in Asperen

  •   keer gelezen

ASPEREN • Stichting HeartView for You houdt op zaterdag 15 mei een oliebollen- en puddingbroodjes-actie. Met de opbrengst ondersteunt de stichting projecten in verschillende landen.


De stichting had graag weer op de jaarmarkt in Asperen gestaan, maar die gaat vanwege corona dit jaar niet door. “Gelukkig bakt onze bakker ze wel en daarom hebben we besloten deze actie door te laten gaan”, zegt Everdina Sleeuwenhoek, voorzitter van de stichting. De oliebollen en puddingbroodjes kunnen al wel worden besteld. Tien oliebollen zijn verkrijgbaar voor 8 euro, puddingbroodjes kosten 1,10 euro per stuk of 5 puddingbroodjes voor 5 euro.

De oliebollen en puddingbroodjes kunnen worden besteld via de ‘bestelknop’ op de website: https://heartviewforyou.nl/oliebollen-bestellen

Peru en India
HeartView For You heeft afgelopen tijd zeker niet stil gezeten, zegt Everdina Sleeuwenhoek. “Naast dat we werken in Roemenië en Nederland zijn we inmiddels uitgebreid met projecten ook in Peru en India. Afgelopen week is de nieuwe website online gegaan. Het plan is volgende maand naar Roemenie te gaan, en in juli hopen we weer met een groep te kunnen gaan om daar een huisje te bouwen voor een Roma gezin waarvan hun huis onlangs is afgebrand.”

Stichting HeartView for You is ontstaan door een korte zendingsreis die Everdina maakte enkele jaren geleden maakt naar Roemenië. Tijdens deze reis kwam ze in achterstandswijken waar Roma mensen wonen. “God heeft hier mijn hart aangeraakt en hierdoor ontstond langzaam aan een droom/missie/plan. God legde het verlangen in mijn hart om door de ogen van Jezus naar deze mensen te kijken. En hen te vertellen van Zijn Liefde en te helpen zowel materialistisch maar vooral geestelijk.”

Dick Aanen
Redacteur van Het Kontakt editie Leerdam en Het Kontakt editie Vianen.
Volg @DickAanen op twitter >
Elke woensdag het nieuws uit Leerdam per e-mail
Meer berichten
CustomHtml_2
 

Agenda

Organiseert u een evenement?
Laat het ons weten!

Klik hier