Logo hetkontakt.nl/leerdam
Foto:

In Herwijnen wordt kleding ingezameld voor GAiN

  •   keer gelezen

HERWIJNEN • In Herwijnen wordt komend weekend een kledingactie gehouden. Een mooie gelegenheid om de kledingkast eens door te spitten en anderen blij te maken met de kleding die niet meer wordt gedragen.


Op zaterdag 17 april kan er kleding worden ingeleverd bij verschillende adressen in Herwijnen en omgeving. Deze kleding wordt ook dit jaar weer opgehaald door Stichting GAiN, Global Aid Network, die regelmatig hulptransporten verzorgt naar Oost-Europa en daar werkzaam is onder de Roma in samenwerking met lokale partners. 

GAiN heeft naast een logistieke afdeling, waar de kleding gesorteerd wordt, ook een aantal kringloopwinkels waar de kleding verkocht kan worden. Met de opbrengst hiervan worden de transporten betaald. 

GAiN biedt onder andere hulp aan de vluchtelingen op Lesbos. De organisatie zet zich in voor mensen in nood vanuit het verlangen om de liefde van Jezus om te zetten in daden. Dit gebeurt door het inzamelen van goederen en financiën, het organiseren van hulpreizen, kennisoverdracht en gebed.

Praktische informatie
Praktische informatie over de inzameling: lever de kleding (schoenen en beddengoed zijn ook welkom) in dichtgebonden plastic zakken in op zaterdag 17 april in, bij één van de onderstaande adressen:

• Herwijnen, fam. T. de Vries, Waaldijk 187, tussen 9:00 en 15:00 uur;
• Haaften, fam. S.B de Vries, Gendershof 35, tussen 9:00 en 15:00 uur;
• Meteren, fam. G.J. de Vries, Wilhelminastraat 8c, tussen 9:00 en 15:00 uur;
• Vuren, dhr. C. van den Bergh, Esdoornlaan 2, tussen 10:00 en 12:00 uur.

Vragen over de actie, neem dan contact op met Anja de Vries: 0418-582332 of 06-29408794.

Meer weten over GAiN? Kijk dan op www.gainhelpt.nu.

Elke woensdag het nieuws uit Leerdam per e-mail
Meer berichten
CustomHtml_2
 

Agenda

Organiseert u een evenement?
Laat het ons weten!

Klik hier