Logo hetkontakt.nl/leerdam

Nieuwe directeur voor De Kinderkamer in Vuren

  •   keer gelezen

VUREN • Met ingang van 1 juni aanstaande zal Jacqueline van Herwijnen na bijna twintig jaar stoppen als directeur bij De Kinderkamer in Vuren.


Ze draagt dan het stokje over aan haar opvolger Karin de Groot, voorheen locatiemanager bij een andere kinderopvangorganisatie en al jaren tevreden klant bij De Kinderkamer. Een leuke uitdaging en grote eer voor Karin, die met veel plezier aan de slag gaat.

De Kinderkamer is een zelfstandige professionele organisatie voor kinderopvang voor kinderen in de leeftijd van 0 tot 12 jaar, in Vuren, Herwijnen en Gorinchem. De Kinderkamer is inmiddels een begrip onder vele ouders vanwege de persoonlijke aandacht, de kwaliteit en de kleinschalige opvang die zijn in de regio bieden.

Klein gestart
Jacqueline van Herwijnen is twintig jaar geleden samen met een collega vanuit het basisonderwijs gestart met De Kinderkamer in Vuren, in het pand waarin ook nu nog het kinderdagverblijf gevestigd is. Ze begonnen met slechts één groep voor twaalf kinderen, waar er de eerste tijd zelfs maar zes kinderen opgevangen werden.

Inmiddels is De Kinderkamer uitgebreid tot vier locaties met kinderopvang, peuteropvang en buitenschoolse opvang en vangen zij wekelijks ruim 400 kinderen op, verspreid over de verschillende locaties. Om de kleinschaligheid te behouden heeft De Kinderkamer een bewuste keuze gemaakt om alleen in Vuren, Herwijnen en Gorinchem actief te zijn. 

Waar ze met zijn tweeën begonnen zijn, telt De Kinderkamer inmiddels zo’n 34 medewerkers.

Nieuwe weg
Hoewel Jacqueline elke dag geniet van het ondernemen, is het nu toch tijd om De Kinderkamer los te laten en een nieuwe weg in te slaan. Wat deze weg zal zijn dat weet ze nog niet exact.

Voorlopig zal ze op de achtergrond eerst nog zorgdragen voor een goede overdracht naar Karin en pas vertrekken wanneer alles tot in de puntjes geregeld is, zoals ze in de afgelopen jaren ook de opvang van de kinderen bij De Kinderkamer geregeld heeft.

Marjo van Andel
Eindredacteur Het Kontakt Leerdam en Vianen
Volg @MarjovAndel op twitter >
Elke woensdag het nieuws uit Leerdam per e-mail
Meer berichten
CustomHtml_2
 

Agenda

Organiseert u een evenement?
Laat het ons weten!

Klik hier