Logo hetkontakt.nl/leerdam
Foto: nl.123rf.com

Rode Kruis Bloesemtocht lanceert alternatief wandelevenement in april

  •   keer gelezen

REGIO • Stichting Rode Kruis Bloesemtocht heeft voor haar grote wandelevenement een prachtig alternatief: de Rode Kruis Bloesemmaand gedurende de hele maand april in heel Nederland.

Het grootste eendaagse wandelevenement in Nederland waar altijd tienduizenden bezoekers op af komen, wil ook dit jaar mensen in beweging brengen om te wandelen voor het goede doel. Om dat te bereiken, heeft de stichting komende maand omgedoopt tot Rode Kruis Bloesemmaand.


De maand april zit vol leuke wandelactiviteiten. Deelnemende wandelaars kunnen eigen afstanden lopen langs de bloesem in hun omgeving. Zij kunnen meedoen aan vele winacties en er kan gedoneerd worden aan het goede doel.

Wandelen tegen eenzaamheid
Door mee te doen steunen de wandelaars twee projecten van het Rode Kruis: ‘De Hulplijn’ en ‘Let op elkaar Netwerk’ waar mensen terecht kunnen met vragen, zorgen of behoefte hebben aan een luisterend oor.

Speciale actiewebsite
Alle activiteiten zijn te vinden op de actiewebsite www.rodekruisbloesemmaand.nl.

Stichting Rode Kruis Bloesemtocht hoopt dat deze alternatieve tocht de 35.000 deelnemers mag overstijgen en mensen massaal de wandel- of hardloopschoenen aantrekken in april om mee te doen.

Elke woensdag het nieuws uit Leerdam per e-mail
Meer berichten
CustomHtml_2
 

Agenda

Organiseert u een evenement?
Laat het ons weten!

Klik hier