WHV Asperen gooit weer een balletje op
Logo hetkontakt.nl/leerdam

WHV Asperen gooit weer een balletje op

  •   keer gelezen

ASPEREN • Het buitensporten in teamverband, onder de leeftijd van 27 jaar, mag weer opgepakt worden. Voor veel leden een welkome verruiming, waar het bestuur en de TC van WHV Asperen zeker achter staan.


In de afgelopen dagen is een trainingsschema voor de beachvelden in Asperen opgetuigd en ook wordt de mogelijkheid geboden om onder de 27 jaar het beachveld te reserveren om vrij te spelen.

Op de website https://www.wijhoudenvol.nl/index.php/programma is het trainingsschema te vinden. 

Op vrijdagavond kan jeugd onder de 18 jaar trainen op het voetbalveld (verlicht). Alle andere buitentrainingen vinden op de beachvelden plaats.

Wie vrij wil spelen is verplicht om via beach@wijhoudenvol.nl te reserveren en alle deelnemers door te geven. De reservering wordt in de agenda op de WHV Beach website verwerkt, zodat iedereen kan zien als er iets gereserveerd is. Spelers zijn zelf verantwoordelijk voor het naleven van de regels. Let op: spelers krijgen de sleutel voor het veld alleen mee als alle deelnemers van tevoren doorgegeven zijn.

De dames en heren onder de 27 die willen trainen op de zaterdag kunnen zich inschrijven via deze datumprikker links: https://datumprikker.nl/pxxn3am7qsk7h6js (dames < 27) en https://datumprikker.nl/afspraak/inschrijven/pyxxyb98qyw7h6jp (heren < 27). Er is ruimte voor twaalf personen tijdens één uur, mocht er genoeg animo zijn dan wordt het tweede uur opengezet.

WHV Asperen benadrukt dat dit alles alleen mogelijk is, als iedereen zich aan de regels houdt:
• Kom omgekleed naar de beachvelden;
• Kom kort voor het betreffende uur en vertrek direct na afloop;
• Houd afstand bij het wisselen van groep, wacht buiten het hek totdat iedereen van de velden af is;
• Desinfecteer je handen bij het betreden van het veld met de daarvoor aanwezige desinfecteermiddelen;
• Na afloop van de training de ballen desinfecteren met desinfecteermiddel.

Elke woensdag het nieuws uit Leerdam per e-mail
Meer berichten
CustomHtml_2
 

Agenda

Organiseert u een evenement?
Laat het ons weten!

Klik hier