Festival ‘Festivate’ Deil wordt verplaatst naar 2022
Logo hetkontakt.nl/leerdam

Festival ‘Festivate’ Deil wordt verplaatst naar 2022

  •   keer gelezen

DEIL • Door de aanhoudende situatie rondom het coronavirus wordt festival ‘Festivate’, dat jaarlijks wordt gehoudenin Deil, verplaatst. De achtste editie van ‘Festivate’ zal plaatsvinden op vrijdag 8 en zaterdag 9 april 2022.


Een tegenvaller, maar de organisatie kijkt vol goede moed naar volgend jaar vertelt voorzitter van het festival Angelo Ridderhof: “We hebben er bewust voor gekozen de beoogde datum in 2021 een jaar te verzetten. De festivalagenda zal naar verwachting later dit jaar erg vol worden. Veel grote festivals hopen alsnog op doorgang en verplaatsen hun evenement naar dit najaar. Mede door de test-evenementen die binnenkort gaan plaatsvinden hebben we vertrouwen dat we volgend jaar weer een echte Festivate-editie kunnen neerzetten.”

Dat er dit jaar geen festivaltenten aan de horizon van het Betuwse dorpje Deil zullen gloren betekent niet dat de organisatie niet met een alternatief komt. De welbekende ‘Festivate House Sessions’ zullen terugkeren op 10 april 2021. 

Hierbij voorziet het festival haar trouwe achterban via een livestream van goede livesets van diverse Festivate-DJ’s. ‘Festivate House Sessions’ is te volgen via www.twitch.tv/festivate. Houd de socialmedia kanalen van het evenement in de gaten voor de actuele line-up en tijden.

Alle gekochte tickets blijven geldig voor de editie op 8 en 9 april 2022. Kijk voor meer informatie en tickets op festivate.nl.

Over Festivate
Festivate wordt jaarlijks georganiseerd door ‘Stichting Festivate’. Een stichting die in 2013 werd opgericht door 15 vrienden die sindsdien een jaarlijks terugkerend muziekfestival organiseert in de gemeente West Betuwe.

Het doel van Festivate is om lokaal dj-talent de gelegenheid bieden zich te ontwikkelen en profileren. Daarnaast willen zij bezoekers kennis laten maken met en door verschillende soorten muziek. 

In 2020 zou alweer de achtste editie plaatsvinden die nu nogmaals is verplaatst naar 2022. In acht jaar tijd groeit Festivate uit van 150 naar 5000 bezoekers in 2022.

Elke woensdag het nieuws uit Leerdam per e-mail
Meer berichten
CustomHtml_2
 

Agenda

Organiseert u een evenement?
Laat het ons weten!

Klik hier