Supportersvereniging Door Weer en Wind van LRC Leerdam houdt Online Bingo
Logo hetkontakt.nl/leerdam
Foto: Conrad van der Meijs

Supportersvereniging Door Weer en Wind van LRC Leerdam houdt Online Bingo

  •   keer gelezen

LEERDAM • Supportersvereniging Door Weer en Wind van vv LRC Leerdam houdt vrijdag 5 maart voor de eerste keer een online bingo. Het spel zal om 20:00 uur van start gaan.


Na het succes van de online boutdraaimiddag gaat de vereniging nu een stapje verder met een online bingo waarbij geld te winnen valt.

Voor deze online bingo is er eigen software ontwikkeld. Deze software houdt de bingokaarten van alle deelnemers bij en geeft aan wie er bingo heeft. En alhoewel de online bingo natuurlijk het leukst is als je met enkele mensen samen aan tafel live mee doet, is dit dus niet noodzakelijk. Daarom is deze online bingo geschikt voor bingo liefhebbers, maar ook voor diegenen die voornamelijk de club willen ondersteunen met hun deelname.

Spelregels
Tijdens de online bingo worden acht rondes gedraaid met in elke ronde drie geldprijzen. In elke ‘normale’ ronde wordt er 50 euro aan prijzengeld uitgekeerd (10/ 15/ 25 euro). In ronde 4 worden de prijzen verdubbeld (20/ 30/ 50 euro) en in ronde 8 wordt gespeeld om de hoofdprijs van 150 euro voor een volle kaart (20/ 30/ 150 euro).

Via de link op de website van vv LRC zijn bingo boekjes te reserveren. Een enkel boekje kost 10 euro en een dubbel boekje 15 euro. Wie meer boekjes wil bestellen moet het formulier meerdere keren invullen.

Het is belangrijk dat alle gevraagde informatie op het formulier ingevuld wordt, dat kan tot en met zondag 28 februari.

Nadat het formulier is ingestuurd, ontvangen deelnemers een bevestiging van de bestelling.

Omdat de vereniging niet weet of de online bingo aan gaat slaan, is er een minimum van 40 deelnemers gesteld om de bingo definitief door te laten gaan. Als die 40 aanmeldingen binnen zijn, wordt het inleggeld geïncasseerd. 

Ook van de betaling wordt een bevestiging gestuurd. 

In de week voor de bingo ontvangen deelnemers de bingokaarten per mail of uitgeprint thuis.

Meer informatie is verkrijgbaar via: DWenW@hotmail.nl of kijk op de website van vv LRC.

Steun de Horeca
Als extraatje wordt in het bestelformulier de mogelijkheid geboden om een horecapakket te bestellen om het tijdens de Online Bingo extra gezellig te maken in de huiskamers.

Trouwe bingo sponsoren ‘Café M’n Moeder’ en ‘Café ’t Goeie Heertje’ hebben elk een pakket samengesteld waarvan de opbrengsten geheel ten goede komen aan deze cafés. 

Verder wordt ook een set van drie bieren aangeboden, waarmee het Span Moorkoppen de plaatselijke horeca ondersteunt.

Elke woensdag het nieuws uit Leerdam per e-mail
Meer berichten
CustomHtml_2
 

Agenda

Organiseert u een evenement?
Laat het ons weten!

Klik hier