TSL Machinebouw Leerdam neemt JH-Techniek Waardenburg over
Logo hetkontakt.nl/leerdam
<p>&bull; V.l.n.r.: Sijmen van der Vlies en Leo Verkerk van TSL Machinebouw en John Temminck van JH Techniek.</p>

• V.l.n.r.: Sijmen van der Vlies en Leo Verkerk van TSL Machinebouw en John Temminck van JH Techniek.

(Foto: Alex Willemsen)

TSL Machinebouw Leerdam neemt JH-Techniek Waardenburg over

  •   keer gelezen

WAARDENBURG • Na enkele maanden van verkennen en overleggen heeft TSL Machinebouw per 1 februari JH-Techniek uit Waardenburg overgenomen.


John Temminck, eigenaar van JH-techniek, was in verband met gezondheidsproblemen al enige tijd op zoek naar een geschikte overnamekandidaat. Die werd gevonden in Leo Verkerk, eigenaar van TSL uit Leerdam. 

TSL neemt de machines, de klanten en het personeel van JH-Techniek over en verhuist met de productielocatie van Waardenburg naar Leerdam.

TSL
TSL is een familiebedrijf uit Leerdam met vier technische bedrijven die zich onder andere bezighouden met reparatie, revisie en onderhoud van machines en productielijnen en het vervaardigen van machineonderdelen, met name voor de voedings- en verpakkingsindustrie.

Daar is met de overname van JH-Techniek een nieuwe tak aan toegevoegd: de machinebouw.

Met dit nieuwe bedrijf zal TSL zich voornamelijk gaan bezighouden met het vervaardigen van hele specifieke machines, zoals vulmachines, doppensluiters en etiketteermachines. Ook gaat het bedrijf machines bouwen voor klanten die al dan niet tijdelijk een capaciteitsprobleem hebben. 

Dagelijkse leiding
De dagelijkse leiding van het nieuwe bedrijf van TSL is in handen van Leo Verkerk en Sijmen van der Vlies.

“We komen met onze monteurs en programmeurs bij veel productiebedrijven en machinebouwers over de vloer”, vertelt Verkerk. 

“Daar zien we dat er met name behoefte is aan kennis en kunde op het gebied van kleinere machines die gekoppeld kunnen worden aan de bestaande productielijnen. Bijvoorbeeld om verpakkingen van sleeves of etiketten te voorzien, of vulmachines voor niche-producten. Die kunnen wij nu leveren en dat is een mooie uitbreiding op onze bestaande dienstverlening.” 

TSL Machinebouw is gevestigd aan de Fokkerstraat 22 in Leerdam.

Elke woensdag het nieuws uit Leerdam per e-mail
Meer berichten
CustomHtml_2
 

Agenda

Organiseert u een evenement?
Laat het ons weten!

Klik hier