Nieuwe startdata cursus Klik & Tik in de Bibliotheek Leerdam
Logo hetkontakt.nl/leerdam
Foto: Stockfoto

Nieuwe startdata cursus Klik & Tik in de Bibliotheek Leerdam

  •   keer gelezen

LEERDAM • Onder voorbehoud van de maatregelen omtrent het coronavirus, gaan op dinsdag 16 en op donderdag 18 februari twee nieuwe cursussen Klik & Tik van start in de Bibliotheek Leerdam.


Tijdens deze cursus leren deelnemers in acht bijeenkomsten de basisbeginselen om zelfstandig(er) te kunnen werken op een computer.

Wat houdt de cursus in?
Tijdens de cursus gaan de deelnemers met verschillende onderwerpen aan de slag. Er wordt aandacht besteed aan het gebruik van internet, het bekijken van websites, het zoeken met zoekmachines, het invullen van formulieren, het aanvragen van informatie, het gebruik van e-mail, het downloaden van bestanden en het online bestellen van artikelen.

Daarnaast is er in het programma genoeg tijd voor een gezellig praatje en een kop koffie.

De Klik & Tik Cursus is er voor iedereen die weinig of geen ervaring heeft met de computer. De cursus start bij de basis. Daarna helpen deskundige vrijwilligers de deelnemers stap voor stap mee in het werken met de computer. Deelnemers werken op hun eigen tempo aan een eigen computer. 

Er zijn laptops aanwezig, maar een eigen laptop is handig, zodat er ook thuis geoefend kan worden.

Waar & wanneer?
Dinsdag 16 februari en donderdag 18 februari van 10:00 tot 12:00 uur. De cursus is in de Bibliotheek Leerdam, Dokter Reilinghplein 3 in Leerdam. Per groep kunnen maximaal vijf deelnemers meedoen. De cursus vindt wekelijks plaats en duurt tot 8 april.

Deelname is gratis. Voor meer informatie en inschrijving: Eveline Dijkhuizen, coördinator Taalhuis Bibliotheek Leerdam, 06-14607924.

Elke woensdag het nieuws uit Leerdam per e-mail
Meer berichten
CustomHtml_2
 

Agenda

Organiseert u een evenement?
Laat het ons weten!

Klik hier