Tijdelijke verhuizing publieksbalies West Betuwe
Logo hetkontakt.nl/leerdam

Tijdelijke verhuizing publieksbalies West Betuwe

  •   keer gelezen

WEST BETUWE • Het gemeentehuis van West Betuwe wordt vanaf half 2021 verbouwd. Het verouderde pand voldoet niet meer aan de huidige standaard.


“We maken het duurzaam en geven invulling aan een nieuwe vorm van werken, het ‘Samen West Betuws Werken’”, zo laat de gemeente West Betuwe weten. 

De publieksbalies verhuizen daarom tijdelijk naar het pand aan de Van Dam van Isseltweg 4a in Geldermalsen. Dit gebouw is recht tegenover de hoofdingang van Kuipershof 2. Vanaf maandag 1 februari 13:00 uur openen daar de deuren. 

Bezoekers van de gemeente zijn met ingang van 1 februari 13.00 uur welkom aan de Van Dam van Isseltweg 4a. Daar is voldoende parkeergelegenheid. Dit pand is op loopafstand van het huidige gemeentehuis. 

Kuipershof 2 is vanaf 28 januari 13:00 uur gesloten voor publiek. 29 januari is het gebouw ook de hele dag dicht in verband met de verhuizing. Bezoekers kunnen dan niet terecht op het gemeentehuis.

Alleen op afspraak
Door het coronavirus werkt de gemeente West Betuwe alleen op afspraak. Dit wordt gedaan om verspreiding van het virus te voorkomen. Wie naar het gemeentehuis wil komen, maakt een afspraak via www.westbetuwe.nl/afspraak-maken. Het kan ook geregeld worden door telefonisch contact op te nemen via 0345–728800.

Draag tijdens het bezoek aan het gemeentehuis een mondkapje. Geen haast met de aanvraag? Stel het bezoek aan het gemeentehuis dan uit.

Verbouwplannen
De gemeente wil het bestaande gemeentehuis grondig en duurzaam verbouwen. “We verbouwen vanwege onze duurzaamheidsambities en –verplichtingen. Tevens geven we invulling aan Samen West Betuws Werken. We houden rekening met de gevolgen van de coronacrisis.”

De architect cepezed en de gemeente werken de plannen op dit moment verder uit. Op korte termijn volgt er een definitief ontwerp voor het toekomstige gebouw. Dit ontwerp laat zien hoe het pand eruit gaat zien. Half 2021 kan naar verwachting de aannemer aan de slag. 

De ontwikkelingen rondom het gemeentehuis zijn te volgen via www.westbetuwe.nl/gemeentehuis.

Elke woensdag het nieuws uit Leerdam per e-mail
Meer berichten
CustomHtml_2
 

Agenda

Organiseert u een evenement?
Laat het ons weten!

Klik hier