Vrienden zamelen kerstbomen in voor KWF
Logo hetkontakt.nl/leerdam
<p>De vrienden Tim van Buuren en Mats van Iterson zamelen samen kerstbomen in. De opbrengst doneren de 10-jarige Leerdammers aan KWF kankerbestrijding.</p>

De vrienden Tim van Buuren en Mats van Iterson zamelen samen kerstbomen in. De opbrengst doneren de 10-jarige Leerdammers aan KWF kankerbestrijding.

(Foto: Marijke Verhoef)

Vrienden zamelen kerstbomen in voor KWF

  •   keer gelezen

LEERDAM • Aanstaande woensdag houdt de gemeente Vijfheerenlanden de grote jaarlijkse kerstboominzameling. In de aanloop daarnaartoe zijn overal jongeren bomen aan het verzamelen. Voor een extra zakcentje, óf voor het goede doel. Zoals Tim van Buuren en Mats van Iterson in Leerdam.


De twee buurjongens uit de Bazelstraat in Leerdam besloten kerstbomen in te zamelen en de opbrengt (50 cent per boom) aan KWF kankerbestrijding te doneren. Inmiddels hebben ze al zo’n twintig bomen verzameld in de omgeving. Die slepen ze allemaal naar het pleintje voor hun huis, waar ze de vangst verzamelen. Voor sommige bomen kregen ze een verdubbelaar, vertellen de 10-jarige vrienden trots. De twee brengen woensdag alle bomen met opa’s aanhanger naar de inzamelplaats in Leerdam.

Kijk voor een overzicht van alle inzamelplaatsen op de website van de gemeente Vijfheerenlanden.

Marijke Verhoef
Coördinator Het Kontakt Media (Special Products) en redacteur van Het Kontakt Alblasserwaard en Klaroen.nl
Volg @Marijke_Verhoef op twitter >
Elke woensdag het nieuws uit Leerdam per e-mail
Meer berichten
CustomHtml_2
 

Agenda

Organiseert u een evenement?
Laat het ons weten!

Klik hier