KBO doneert scheurkalenders aan Voedselbanken in de regio
Logo hetkontakt.nl/leerdam

KBO doneert scheurkalenders aan Voedselbanken in de regio

  •   keer gelezen

REGIO • Cor van Dalen, voorzitter van de Voedselbank Nieuwegein/ IJsselstein, nam maandag een doos met scheurkalenders 2021 in ontvangst uit handen van de secretaris van de Katholieke Ouderenbond KBO Nieuwegein/ Vianen, Henk Valkenet.


“In deze vreemde tijd vol ontberingen willen we de mensen voor 2021 elke dag een opsteker geven. We doen dit in de vorm van een scheurkalender die de deelnemers in hun pakket ontvangen”, aldus Valkenet. 

Bij de overdracht was ook Angelique Schenk van Bruna Muntplein aanwezig. Zij heeft de kalenders geleverd en stuk voor stuk ingepakt. De actie is mogelijk gemaakt door een gift die de KBO heeft ontvangen. 

“Dankzij die gift, die we (naar de schenker) het Kemp-Fonds hebben genoemd, kunnen we speciale acties financieren. Die zijn in eerste instantie gericht op onze doelgroep, de senioren; maar in dit geval hebben we gemeend alle voedselbank-deelnemers te verrassen.”

“Ook de voedselbanken van Vianen en Leerdam, die tot ons KBO-gebied horen, krijgen een dergelijke schenking. Namens de KBO-afdeling wens ik de voedselbanken veel succes met hun waardevolle activiteiten en alle deelnemers een voorspoedig nieuwjaar waarin ze elke dag kunnen genieten van een nieuwe gedachte.”

Elke woensdag het nieuws uit Leerdam per e-mail
Meer berichten
CustomHtml_2
 

Agenda

Organiseert u een evenement?
Laat het ons weten!

Klik hier