Syndion is op zoek naar logeergezinnen
Logo hetkontakt.nl/leerdam

Syndion is op zoek naar logeergezinnen

  •   keer gelezen

REGIO • December is bij uitstek de maand om terug te blikken op het afgelopen jaar, maar vooral ook om vooruit te blikken naar het nieuwe jaar.


Goede voornemens worden gemaakt! Misschien denk is de gedachte ontstaan om in 2021 meer tijd te besteden aan anderen. Aan mensen die wel een extra steuntje in de rug kunnen gebruiken.

Misschien is het een idee om ‘logeergezin’ te worden? Hoe mooi is het als je in deze tijd van ‘verlichting’ besluit verlichting te geven aan ouders met een kind met beperking.

Syndion is altijd op zoek naar gezinnen, alleenstaanden of paren zonder kinderen, die ruimte in hun hart én huis hebben om één keer per maand of in de schoolvakanties een kind met een beperking te laten logeren. Logeren bij een logeergezin is een waardevolle ondersteuning voor ouders.

Een logeergezin biedt een kind met een beperking af en toe een vertrouwde en stabiele plek door het één of meerdere nachten te laten logeren. Dit kan zowel in weekenden als enkele dagen in de schoolvakanties. 

Logeergezinnen bouwen een warme band op met het logeerkind. Logeergezin zijn is een vrijwillige functie. Er is een onkostenvergoeding per nacht. 

Syndion coacht logeergezinnen en organiseert regelmatig informatiebijeenkomsten rondom inhoudelijke thema’s. Daarnaast is er vanuit Syndion is een contactpersoon voor ieder logeergezin.

In een kennismakingsgesprek wordt de motivatie om logeergezin te worden besproken en wordt er gekeken naar de mogelijkheden. Ga voor meer informatie of aanmelden naar https://www.werkenbijsyndion.nl/vacature/logeergezinnen_gezocht/. Mailen kan ook, naar logeergezinnen@syndion.nl. Of neem telefonisch contact op met Wilna van Termeij, 06-10315062.

Elke woensdag het nieuws uit Leerdam per e-mail
Meer berichten
CustomHtml_2
 

Agenda

Organiseert u een evenement?
Laat het ons weten!

Klik hier