Logo hetkontakt.nl/leerdam

Skatebaan Geldermalsen zoekt sponsors voor asfalt

  •   keer gelezen

GELDERMALSEN • Het is niet onopgemerkt gebleven dat de skatebaan in Geldermalsen sinds 16 oktober is afgesloten. Enkele toestellen zijn door de jaren heen dusdanig verouderd dat deze momenteel niet veilig zijn. 


In samenspraak met de gemeente West Betuwe heeft Stichting Skatebaan Geldermalsen daarom besloten om de skatebaan tijdelijk af te zetten. 

Er zijn ambitieuze plannen om de skatebaan weer te kunnen heropenen. Hier is alleen wel geld voor nodig. 

Stichting Skatebaan Geldermalsen, Mozaïek Welzijn en Gemeente West Betuwe kijken hoe ze kunnen zorgen dat de skatebaan weer geopend kan worden.  

Er zijn ook nieuwe plannen om meer jeugd op de skatebaan te betrekken. Op deze manier blijven jongeren gemotiveerd om zichzelf te blijven ontwikkelen. 

Om de skatebaan weer te kunnen openen is er geld nodig voor onder andere nieuw asfalt. Dat is de basis van de skatebaan. Zonder nieuw asfalt kun je natuurlijk niet lekker skaten. 

Om aan geld te komen is er meegedaan aan de stimuleringsprijs Gelders Sportakkoord. Vanwege de enorme concurrentie is het plan, dat is terug te lezen op www.skatebaangeldermalsen.nl, niet uitgekozen. 

Stichting Skatebaan Geldermalsen is op zoek naar een sponsor voor nieuw asfalt. De ondernemer die het asfalt wil sponsoren krijgt een eigen bedanksteen in het asfalt. 

Meer informatie over sponsoren? Neem dan contact op met Floor van Dalen, floorvandalen@gmail.com of 06-21183403.

Elke woensdag het nieuws uit Leerdam per e-mail
Meer berichten
CustomHtml_2
 

Agenda

Organiseert u een evenement?
Laat het ons weten!

Klik hier