Logo hetkontakt.nl/leerdam
• De film 'Knives out' is 18 december te zien in Stadspodium GO.
• De film 'Knives out' is 18 december te zien in Stadspodium GO.

Wel film kijken in Stadspodium GO Leerdam

  •   keer gelezen

LEERDAM • Eerder is aangegeven dat door de Corona-maatregelen het bestuur van Stadspodium GO heeft moeten besluiten dat het volledige theaterprogramma 2020/ 2021 tot nader order wordt afgelast. Dit geldt echter niet voor de filmvoorstellingen.


Elke derde vrijdag van de maand wordt een film gedraaid, aanvang 20:00 uur, entree: 7,50 euro. En op zondag 10 januari is het jaarlijkse filmfestival. Drie films met als thema Spanje. Er kan een passepartout gekocht worden, of bezoekers kunnen één of twee films uitkiezen. Speeltijden: 13:00, 16:00 en 19:00 uur.

Vrijdag 18 december draait de film: ‘Knives Out’. Wanneer de bekende misdaadschrijver Harlan Thrombey (Christopher Plummer) vlak na zijn 85e verjaardag dood op zijn landgoed wordt gevonden, wordt de nieuwsgierige en charmante rechercheur Benoit Blanc (Daniel Craig) ingeschakeld om zijn dood te onderzoeken. Van de complexe familie van Harlan tot zijn toegewijde staf, Blanc baant zich een weg door een web van leugens en bedrog om de waarheid achter de vroegtijdige dood van Harlan te achterhalen.

Met Knives Out brengt de prijswinnende schrijver en regisseur Rian Johnson een ode aan de boeken van Agatha Christie in de vorm van een luchtig en modern moordmysterie waarbij iedereen een verdachte kan zijn.

Reserveren: www.go-leerdam.nl.

Elke woensdag het nieuws uit Leerdam per e-mail
Meer berichten
CustomHtml_2
 

Agenda

Organiseert u een evenement?
Laat het ons weten!

Klik hier