Bedankje voor duurzame West Betuwse ondernemers
Logo hetkontakt.nl/leerdam

Bedankje voor duurzame West Betuwse ondernemers

  •   keer gelezen

WEST BETUWE • Het is voor veel ondernemers een zware periode. Zij verdienen een steuntje in de rug. Diverse ondernemers(verenigingen) werden op 20 november door gemeente West Betuwe in het zonnetje gezet.


Dit in het kader van de Dag van de Ondernemer. Ze ontvingen een presentje in de vorm van een taart. Wethouder Economie Ed Goossens bracht een bezoek aan Fruitstation Van Arkel in Buurmalsen. Dit was één van de geselecteerde bedrijven.

Jaarlijks besteedt de gemeente West Betuwe aandacht aan deze speciale dag voor ondernemers. De selectiecriteria verschillen per jaar. Dit keer werd gekeken naar bedrijven die duurzaamheid hoog in het vaandel hebben. Denk aan zonnepanelen op het dak of een duurzaam gebouw. In totaal werden zes ondernemers uitgekozen. Het ging om SAB-profiel, Hermeta, Megaborn, Crematorium ’t Lief, Profile Nout en Fruitstation Van Arkel.

Dag van de Ondernemer
Deze speciale dag is een initiatief van MKB-Nederland. Jaarlijks bedanken gemeenten ondernemers voor hun lef en doorzettingsvermogen. Tevens wordt het ondernemerschap gevierd. Zij verdienen het om in het zonnetje te worden gezet.

Sinds 2016 is het elke derde vrijdag van november de Dag van de Ondernemer.

Lokale ondernemers steunen
Steun de ondernemer in de buurt. Doe bijvoorbeeld boodschappen bij de lokale winkel of schaf iets aan bij de ondernemer in de buurt.

Met de slogan ‘wees loyaal, koop lokaal’ roept de gemeente inwoners op om lokale ondernemers te steunen en aankopen in de buurt te doen.

Elke woensdag het nieuws uit Leerdam per e-mail
Meer berichten
CustomHtml_2
 

Agenda

Organiseert u een evenement?
Laat het ons weten!

Klik hier