Geslaagd MusicKids-project van De Bazuin in Leerdam
Logo hetkontakt.nl/leerdam
Foto: Tom Uittenbogaard

Geslaagd MusicKids-project van De Bazuin in Leerdam

  •   keer gelezen

LEERDAM • De afgelopen weken hebben twaalf jongens en meiden het MusicKids programma van De Bazuin gevolgd. Zaterdag kregen deze kids, tijdens het afsluitende concertje, een heus MusicKids diploma.


“Ondanks het gemis van onze jaarlijkse Open Dag, konden we gelukkig geheel corona-proof ons MusicKids project houden”, vertelt een enthousiaste Gerco Keppel. Gerco is namens de vereniging de coördinator van dit project. 

“Twaalf kinderen hebben de afgelopen acht weken kunnen ervaren hoe leuk het is om samen muziek te maken op trompet, slagwerk en dwarsfluit. Iedere week kwamen ze vol enthousiasme naar de lessen. En naast de acht kennismakingslessen hebben ze tijdens de diploma-uitreiking ook kunnen laten horen wat ze al kunnen op hun favoriete instrument.”

Volgend project voorjaar 2021
Het is nu al mogelijk om via de website van De Bazuin in te schrijven voor het volgende MusicKids-project. Deze serie start op zaterdagochtend 27 maart 2021 en de eerste inschrijvingen zijn al binnen.

“Kinderen die hier niet op kunnen wachten, zijn van harte welkom om een keertje een repetitie te bezoeken. Natuurlijk zijn ook jongens en meiden die al ervaring hebben op een instrument van harte welkom,” aldus jeugdcoördinator Benjamin Meijers. 

“Samen met onze muziekdocenten op koper/ trompet, dwarsfluit en slagwerk wordt dan gekeken op welk niveau de kinderen kunnen instromen bij Jong Bazuin. Maar zeker in deze periode met beperkingen, is het wel handig om van te voren even te melden als je een repetitie wilt bezoeken. Dat kan door een mailtje te sturen naar jeugdzaken@debazuinleerdam.nl”, sluit Benjamin af.

Elke woensdag het nieuws uit Leerdam per e-mail
Meer berichten
CustomHtml_2
 

Agenda

Organiseert u een evenement?
Laat het ons weten!

Klik hier