Logo hetkontakt.nl/leerdam
Foto: Godfried Carbo

Bibliotheek Leerdam is weer open

  •   keer gelezen

LEERDAM • Na een sluiting van twee weken zijn vanaf 19 november de deuren van de Bibliotheek Leerdam weer geopend.


Het is weer mogelijk om zelf boeken en andere materialen te zoeken en gebruik te maken van computers, werk- en studieplekken. Op een veilige manier, net als voor de sluiting.

AfhaalBieb
Tijdens de sluiting was de AfhaalBieb geopend, voor iedereen die niet of lastig online kan lezen. Aan de hand van ingestuurde bestelformulieren werden boeken voor leden klaargezet. In Leerdam hebben ruim 50 leden daarvan gebruik gemaakt.

Nu de Bibliotheek weer open is, sluit de AfhaalBieb. Bestellingen kunnen nog tot en met zaterdag 21 november worden opgehaald.

Mandje en mondkapje
Maatregelen blijven nodig, om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Mandjes en mondkapjes zijn verplicht voor alle bezoekers.

Daarnaast geldt een registratieplicht voor iedereen die in de Bibliotheek komt werken, studeren of een activiteit bezoekt. Formulieren hiervoor zijn beschikbaar bij de ingang.

Openingstijden
De Bibliotheek Leerdam is weer open op dezelfde tijden als voor de sluiting.

Dat betekent op maandag van 13:30 tot 17:00 uur, op dinsdag van 10:00 tot 20:00 uur, van woensdag tot en met vrijdag van 10:00 tot 17:00 uur en op zaterdag van 10:00 tot 13:00 uur. Kijk voor meer informatie op www.bibliotheeklekijssel.nl/openingstijden.

Elke woensdag het nieuws uit Leerdam per e-mail
Meer berichten
CustomHtml_2
 

Agenda

Organiseert u een evenement?
Laat het ons weten!

Klik hier