Logo hetkontakt.nl/leerdam
Foto: nl.123rf.com

Kerstshow in de wintertuin van de Stapelbakker

  •   keer gelezen

BEESD • Na een goede zomer, is Pannenkoekenrestaurant de Stapelbakker op landgoed Heerlijkheid Mariënwaerdt in Beesd met de aangescherpte corona regels alweer een maand gesloten.


Er is wel take-away en voor de wandelaars een buitenbar en een poffertjesbusje, maar omdat het restaurant naar verwachting voorlopig dicht moet blijven, is de Landgoedwinkel nu uitgebreid met een grote kerstwinkel in het restaurantgedeelte. Zo hebben bezoekers de ruimte om veilig cadeautjes te verzamelen voor in de schoen, onder de boom of in een kerstpakket.

Nieuwe producten
In deze grote kerstwinkel presenteert landgoed Mariënwaerdt ook een aantal nieuwe landgoedproducten. Zoals de ‘Gulden Gravin’, een fruitig blond biertje en Norbertijner tripel, een donkerblond bier met krachtige hoptonen.

De naam ‘Gulden Gravin’ is een ode aan Graaf van Bylandt, de voorvader die in 1734 Mariënwaerdt kocht. ‘Norbertijner’ verwijst naar de abdij die op Mariënwaerdt gevestigd was van 1129 tot 1592. In die tijd stond er een brouwerij langs de ‘Biersteeg’ op het landgoed.

Nieuw zijn ook twee saladedressings van het landgoed; pittige frambozen- en moestuinkruiden. Een mooie aanvulling op het cadeau assortiment zijn de biologische suikervrije bonbons en chocoladerepen met noten. Voor deze zogenaamde bean-to-bar chocolade worden de cacaobonen in Nederland geroosterd, gemalen en gemengd.

In de kerstwinkel staan feestelijke kerstpakketten klaar om te geven aan relaties of dierbaren. “Uw kerstcadeau draagt zo bij aan de instandhouding van het landgoed, met haar uitgestrekte natuur en bos.” Een kostbare plek die steeds meer mensen bezoeken om even een luchtje te scheppen, met een wandeling, fietstocht of verblijf in de natuur.

Kijk ook eens op www.marienwaerdt.nl.

Elke woensdag het nieuws uit Leerdam per e-mail
Meer berichten
CustomHtml_2
 

Agenda

Organiseert u een evenement?
Laat het ons weten!

Klik hier