Logo hetkontakt.nl/leerdam

Boek cadeau voor alle leden van de Bibliotheek Leerdam

  •   keer gelezen

LEERDAM • Een goed boek brengt gesprekken op gang en verbindt lezers met elkaar. In november leest heel Nederland daarom één boek: ‘Het zwijgen van Maria van Zachea’.


Deze literaire non-fictie van Judith Koelemeijer haal je in november als lid van de Bibliotheek gratis op in jouw bibliotheek.

Gratis boek
Elk jaar staat november in het teken van Nederland Leest: een evenement ter bevordering van het lezen van boeken. Het thema dit jaar is: ‘Kleine geschiedenis, grote verhalen’.

Elke familie heeft zijn verhalen. In Het zwijgen van Maria Zachea vertellen twaalf broers en zussen het ware verhaal van hun familie. Dit boek is (zolang de voorraad strekt) voor alle leden van de Bibliotheek Leerdam gratis af te halen in de vestiging aan het Dokter Reilinghplein 3.

Ook als e-book of luisterboek
Wie lid is van de Bibliotheek kan Het zwijgen van Maria Zachea ook als e-book lezen of via de app luisteren als luisterboek. Het luisterboek en het e-book is te vinden in de Online Bibliotheek.

Kijk voor meer informatie in de app of op www.onlinebibliotheek.nl.

Maak kans op een Boekenbon
In samenwerking met alle Nederlandse Bibliotheken wil Hebban duizend leeservaringen verzamelen.

Lezers doen mee aan deze recordpoging door een recensie of korte reactie achter te laten op de boekpagina van ‘Het zwijgen van Maria Zachea’ en maken kans op een Boekenbon ter waarde van 25 euro.

Duik in jouw geschiedenis via Delpher
Tijdens Nederland Leest duiken we in de bibliotheek in onze eigen geschiedenis: de geschiedenis van onze voorouders, van ons dorp of onze buren.

Over bekende mensen wordt veel geschreven, over gewone mensen maar weinig. Toch staan kranten en tijdschriften boordevol nieuws over de gewone man! In bijvoorbeeld geboorte- of overlijdensberichten, passagierslijsten, recensies, advertenties en berichtgevingen over jubilea. 

Met Delpher duik je in de kleine geschiedenis van familie, dorp of stad. Delpher stelt ruim 14 miljoen krantenpagina’s van 1618 tot 1995 gratis en vrij toegankelijk beschikbaar. Ga op zoek naar jouw verhaal op www.delpher.nl en vertel elkaar erover.

Elke woensdag het nieuws uit Leerdam per e-mail
Meer berichten
CustomHtml_2
 

Agenda

Organiseert u een evenement?
Laat het ons weten!

Klik hier