Logo hetkontakt.nl/leerdam
<p>&bull; Via &#39;Huisfeestje&#39; kan er toch met Sinterklaas gesproken worden.</p>

• Via 'Huisfeestje' kan er toch met Sinterklaas gesproken worden.

(Foto: nl.123rf.com)

Online in gesprek met Sinterklaas

  •   keer gelezen

LEERDAM • Wie denkt dat Sinterklaas dit jaar niet op huisbezoek komt heeft het mis. Tenminste, niet als het aan Thymo Rijneveld uit Leerdam ligt. Samen met Paul Westerman maakt hij het dit jaar mogelijk dat Sinterklaas online bij kinderen op bezoek komt en in gesprek met hen gaat, helemaal coronaproof.


Via een live videogesprek kunnen kinderen met sinterklaas in gesprek gaan, vragen aan hem stellen en samen liedjes zingen. Op deze manier krijgt het Sinterklaasfeest toch nog een persoonlijke aankleding. Een gesprek duurt vijftien minuten en een gedeelte van de opbrengst doneren de initiatiefnemers aan een goed doel.

Voor Thymo en Paul is het organiseren van online evenementen niet nieuw. Met hun initiatief ‘Huisfeestje’ hebben zij al diverse online feestjes georganiseerd voor bedrijven en particulieren. Denk hierbij aan vrijdagmiddagborrels, verjaardagen en andere soorten themafeesten. Naast de aanwezigheid van een virtuele DJ wordt een huisfeestje aangekleed met een online quiz en muziekbingo.

“We ontvangen leuke reacties van deelnemers die eerder hebben deelgenomen aan onze huisfeestjes,” aldus Thymo Rijneveld. “Met deze ervaring willen we het dit jaar mogelijk maken dat kinderen alsnog thuis in gesprek kunnen komen met Sinterklaas.”

Een videogesprek met Sinterklaas valt te reserveren via: www.huisfeestje.net/videobellen-met-sinterklaas/.

Elke woensdag het nieuws uit Leerdam per e-mail
Meer berichten
CustomHtml_2
 

Agenda

Organiseert u een evenement?
Laat het ons weten!

Klik hier