Logo hetkontakt.nl/leerdam
Foto: Aangeleverd

Zorglocatie Meesplein Leerdam start reguliere zorg op

  •   keer gelezen

LEERDAM • Het coronavirus bij verpleeglocatie Meesplein in Leerdam is niet langer actief. Dat betekent dat de reguliere zorg weer wordt opgepakt. 


De afgelopen weken zijn voor de bewoners van Meesplein, voor familie en de medewerkers zeer intens geweest. Bestuurder Janneke Louisa: “We zijn blij dat de normale zorg weer gegeven kan worden, maar leven vooral heel erg mee met iedereen die persoonlijk geraakt is door het virus. Wij zullen daar de komende periode uitgebreid bij stilstaan.”

Stap voor stap
De afgelopen week is er hard gewerkt om de reguliere zorg weer op te kunnen starten. Stap voor stap zijn de verschillende ruimtes grondig schoongemaakt, en één voor één als Coronavrij bestempeld. Dit alles is in afstemming met de GGD en de Deskundige Infectiepreventie gedaan.

Dit betekent dat er nu weer hetzelfde wordt gewerkt als op de andere Present zorglocaties. Medewerkers en bezoekers dragen preventief een mondkapje, maar hoeven geen extra beschermende middelen te dragen.

Bezoekers hoeven ook niet meer digitaal een bezoek in te plannen. Zij kunnen op eigen initiatief op het appartement van hun naaste op bezoek komen. Zij registreren zich wel bij de voordeur.

Dick Aanen
Redacteur van Het Kontakt editie Leerdam en Het Kontakt editie Vianen.
Volg @DickAanen op twitter >
Elke woensdag het nieuws uit Leerdam per e-mail
Meer berichten
CustomHtml_2
 

Agenda

Organiseert u een evenement?
Laat het ons weten!

Klik hier