Logo hetkontakt.nl/leerdam
Kijkdag Watertoren Leerdam
Kijkdag Watertoren Leerdam (Foto: Nico Van Ganzewinkel)
fotoreportage

Een blik werpen in de Leerdamse Watertoren

  •   keer gelezen

LEERDAM • In de Leerdamse Watertoren werd vrijdag 16 oktober een kijkdag gehouden.


De Landerije Makelaars uit Asperen had een selecte groep belangstellenden uitgenodigd voor deze bijzondere dag.

De belangstelling was dermate groot dat De Landerije vooraf een selectie moest maken uit een groot aantal kandidaten die de watertoren wilden bezichtigen.

De belangstelling om de Watertoren in Leerdam te kopen is zo groot, dat de makelaar op de website de volgende mededeling heeft geplaatst: ‘Door de overweldigende animo wordt er voor dit object geen informatie meer verstrekt en geen bezichtiging gepland. Het verkooptraject wordt vanaf heden besloten afgerond.’ 

De Leerdamse watertoren staat ogenschijnlijk voor een spotprijs te koop: 150.000 euro. Maar wie van de watertoren een woonhuis wil maken, zal veel dieper in de buidel moeten tasten. Het pand wordt niet voor niets op de website van de makelaar aangeprijsd als ‘een uniek ontwikkelings- en renovatieproject’.

De watertoren in Leerdam stamt uit 1929 en is een markant gebouw in de omgeving. 

‘Op een hoogte van 42 meter bevindt zich 360 graden panoramaterras met prachtig uitzicht over de weide omgeving. Bij helder weer reikt het zicht tot de Utrechtse Dom en de skyline van Rotterdam’, zo staat op de website van De Landerije makelaars te lezen.

Elke woensdag het nieuws uit Leerdam per e-mail
Meer berichten
CustomHtml_2
 

Agenda

Organiseert u een evenement?
Laat het ons weten!

Klik hier